Domácí oproti předešlým zápasům začali aktivněji a již ve druhé minutě mířil Mastík z nadějné šance vedle roudnické brány. Na druhé straně pořádně zahrozil v 18. minutě exslávista Hrdlička, ale trefil pouze břevno. Na konci poločasu padly hned dva góly do šatny.

Nejprve ve 44. minutě otevřel po rohovém kopu skóre Petrášek. Jenže hned po rozehrání byl faulován v šestnáctce Luptovský Holasem, který se při tomto zákroku zranil a musel střídat. Rutinér Vladyka z penalty mazácky vyrovnal na 1:1.

Zdroj: Youtube

Na začátku druhé půle měl dvě vyložené šance Luptovský, ale mířil nepřesně. Soupeř šel znovu do vedení v 54. minutě, kdy se při závaru před brankou MFK prosadil Chalupa.

Po pětinásobném střídání zvýšili Chrudimští aktivitu a tři minuty před koncem další veterán Holub zajistil domácím remízu.

„Ambiciózní soupeř se ujal na konci poločasu vedení, ale ještě do přestávky stačil Vladyka srovnat z penalty. Škoda dvou neproměněných šancí Luptovského na začátku druhé půle. Roudnice pak šla opět do vedení, ale v závěru Holub mazácky zajistil alespoň vyrovnání," poznamenal trenér domácích Pavel Jirousek.

Chrudim - Roudnice 2:2

• Branky:45. Vladyka z pen., 87. Holub 44. Petrášek, 54. Chalupa, ŽK 1:3, poločas 1:1, r. Benedikt, 380.

• Chrudim: Mrázek - Štěpánek, Linhart, Radouš, Adámek - Luptovský (60. Jarosz), Langr (78. Nadrchal), Vladyka, Mastík (64. Vácha), Kesner (85. Drahoš) - Vágner (60. Holub).

• Roudnice: Bojčuk - Chalupa, Petrášek, Kratochvíl, Macháček - Holas (46. Brožík), Kučera, Brandejs (79. Svátek), Bíro - Pavlíček (88. Tichý), Hrdlička.