Starší dorost Děčína sehrál smolný zápas, Roudnice vyhrála 6:3. „Oproti prvnímu utkání kluci přidali na důrazu a začali více kombinovat. Bohužel jsme se nevyvarovali laciných ztrát, které soupeř trestal. Nebylo to špatné utkání, naše chyby nás ale stály lepší výsledek,“ pravil děčínský trenér Petr Němec.

Jejich mladší parťáci nenavázali na vítězství z Mělníka. Svěřenci Dušana Sádeckého doma dostali od Roudnice výprask 1:7, střelecky řádil Patrik Možný, který se trefil hned pětkrát. „Zápas se nám jak herně, tak výsledkově nepovedl. Soupeř byl ve všech směrech lepší, rychlejší, techničtější. Je potřeba soupeři pogratulovat a zaměřit se na zlepšení našich pohybových schopností,“ stručně řekl Sádecký.

V republikové soutěži nastupuje z Roudnice nad Labem také výběr SK. Ten už ale tak úspěšný nebyl, na stadionu Pod lipou podlehl dvakrát Lounům. Starší dorost 2:3, mladší 1:2.

„Myslím, že ani jeden neměl prohrát, spíš to mělo být naopak,“ poznamenal šéftrenér mládeže SK Tomáš Vecko. „Když budu hodnotit jen nás, tak jsme doplatili na nedisciplinovanost, kdy po žlutých kartách musíte na určitý čas hrát v oslabení. No a pak také na neproměňování šancí. Hosté jich měli šest, jenže dali tři góly. U nás jsem jich napočítal asi dvanáct, ale trefili jsme se jen jednou,“ litoval Tomáš Vecko, který koučuje mladší dorostence.

Na krutý debakl s Libercem B (10:0) naštěstí rychle zapomněli starší dorostenci FK Litoměřicko, kteří v domácím prostředí rozstříleli Chomutov 6:3, když si rozhodující náskok vytvořili pěti úspěšnými zásahy už v prvním poločase. Naopak mladší výběr podlehl svému soupeři vysoko 1:5. 

Kategorie U19: Litoměřicko – Chomutov 6:3 (5:0), Titěra 2, Drobný 2, Pfeifer, Šoltis – Dokoupil, Pliska, Vávra. Děčín – VOŠ a SOŠ Roudnice 3:6 (0:0), Gumbrešt 2, Ridl – Tajč 2, Halada 2, Brůža 2. SK Roudnice – Louny 2:3 (1:2), Aubrecht 2 – Vondráček 2, Hrnčíř.

Kategorie U17: Litoměřicko – Chomutov 1:5 (0:1), Chovaneček – Doleček 3, Zrebňák, Pilát. Děčín – VOŠ a SOŠ Roudnice 1:7 (0:0), Dyrynk – Možný 5, Černohlávek, Fischer. SK Roudnice – Louny 1:2 (0:2), Turan – Koten, Bartko.