Ten pro ně nezačal nejlépe. Už v sedmé minutě se Plaston dostal do vedení. Kirchner vybojoval míč na krajním obránci, prošel ze strany až do velkého vápna a z úhlu překvapil nečekanou střelou brankáře Roudnice 1:0.

Šluknov tlačil, pojistku však přidat nedokázal ani hlavičkující Čmugr ml. Hosté vyrovnali v 17. minutě, když na přetažený centr Mikase nedosáhl brankář Čmugr st. a Víťa Brožík zakončil přesně 1:1. Do poločasu se útoky přelévaly na obou stranách, hosté lépe kombinovali a prověřili dvakrát pozornost brankáře.

Oba týmy chtěly hodně vyhrát, což bylo na hře patrné. Domácí hrozili především ze standardek. O třech bodech rozhodla Roudnice až v posledních minutách.

Nejprve prošel od postranní čáry do vápna Brožík a přízemní střelou propálil brankáře (1:2). V 87. minutě pak přehodil stejný hráč gólmana a zkompletoval svůj hattrick.

„Vítězství nás samozřejmě těší, ale stejně tak nás příjemně překvapilo, jak nám domácí vyšli vstříc. Měli jsme problémy s cestou na utkání, museli jsme si navíc ještě vypůjčit dresy a Šluknov v čele s rozhodčím na nás chvíli počkali.

Navíc nám domácí předali finanční dar, který mezi sebou příznivci vybrali na naše povodně. Za to jim patří opravdu velký dík. Ale poděkování zaslouží také vedení Podřipanu Rovné, které nám umožnilo trénovat na jejich hřišti," dodal hrající kouč Roudnice Karel Mikas.

Šluknov - Roudnice B 1:3

• Branky: Kirchner – Ví. Brožík 3, ŽK 1:3, poločas 1:1, r. Trutnovský, 120.
• Roudnice B: Kysela – Pa. Bartůněk, Polák, Körmendy, Stuchlý – Slavíček, Mikas, Vr. Brožík, J. Bartůněk –  Gaube, Ví. Brožík.