První vážnější šanci domácích měl po centru Chalupy Brandejs, hlavičkoval však v záklonu a míč skončil na břevně. O dvě minuty později už se skóre měnilo. Svátek se protáhl středem hřiště a napřáhl z více než dvaceti metrů. Trefil se ale přesně – 1:0. Po standardní situaci Nádeníčka o chvíli později hlavičkoval nad Soukup.

Pozornost hostujícího gólmana zkoušel vzápětí zdálky Brandejs, ale na druhé straně musel likvidovat tutovku zmenšením úhlu a včasným vyběhnutím Pechatý. V závěru prvního poločasu ještě hledal střílenou přihrávkou Brožík Svátka, tomu ale chyběly dva kroky.

Krátce po změně stran přešel přes dva protihráče Brandejs, našel Svátka, ten ovšem trefil jen břevno. V 56 minutě po spolupráci stejné dvojice doputoval míč k nabíhajícímu Bírovi, který pálil těsně mimo. V 65. minutě z otočky nemířil přesně ani Müller a téměř vzápětí přestřelil zblízka Soukup.

Na druhou branku si diváci počkali až do 68. minuty. Bíro nastartoval na levé straně Brandejse a ten připravil ideální střeleckou parketu Svátkovi – 2:0.  V 72. minutě pak měl snadnou úlohu hlavičkující Brožík, ke kterému se dostal gólmanem vyražený míč.


Roudnice – Teplice jun. 3:0

• Branky: Svátek 2, Brožík, poločas 1:0, r. Hamšík, 50.
• Roudnice: Pechatý (46. Rohlíček) – Chalupa, Petrášek, Nádeníček, Macháček – Müller, Bíro, Soukup, Brandejs – Brožík, Svátek.