„Určitě to bude mladý, běhavý mančaft, ale my chceme udržet domácí neporazitelnost. A nejlépe samozřejmě vyhrát. S několika hráči jsem si středeční pohár probral, věřím, že to nebude mít stopy na psychice. Já už to hodil za hlavu, tak doufám, že kluci také. Zranil se Pícha, do hry by tak měl zasáhnout Kučera. Získali jsme také Erica Adjeie Kwameho, který už tady na jaře působil. O jeho zařazení do sestavy ale ještě rozhodneme,“ řekl trenér Roudnice Marián Řízek.

Divizní Brozany hrají zítra dopoledne (10.15) na hřišti pražského Meteoru, který naposledy inkasoval sedm branek v Jirnech. Ale ani Sokolu se příliš nevedlo, na domácím hřišti podlehl SK Zápy 1:3.

V krajském přeboru se už dnes v 10.15 hraje okresní derby v Lovosicích, kde se představí Štětí, které ještě v novém ročníku nebodovalo. Dobře rozjeté jsou naopak Litoměřice. Svěřenci Jaroslava Zlaty získali už šest bodů a Divecký ještě ani jednou neinkasoval. I z toho důvodu jsou v čele tabulky.

Odpoledne (14.30) je čeká domácí duel s FK Louny. A také čtvrtý zástupce regionu hraje o víkendu na Litoměřicku. Bezděkov od 17 hodin hostí H. Jiřetín.

V I. A třídě sk. A zamíří v sobotu fandové fotbalu na derby do Pokratic, kde se od 14 hodin představí nováček SK Hrobce. Milešov, který ještě neztratil, hostí Březiny (17) a roudnická rezerva se o první zisk pokusí na hřišti Střekova (17).

V I. B třídě sk. B dnes hostí od 17 hodin Podřipan Rovné celek Úštěka, České Kopisty tým Dubí a Libotenice Cítoliby. Straškov jede do Dobroměřic. Zítra pak přivítá brozanská rezerva Sokol Obrnice a Budyně se představí v Černčicích.