Domácí začali aktivně a díky Hejdovi vedli od osmé minuty. Jenže odpověď přišla brzy, po rychlé akci srovnal Trýzna. Domažlice ale ještě do poločas odskočily na rozdíl dvou gólů. Když pak přidal Blažek čtvrtý, zdálo se být rozhodnuto. Jiskřičku naděje vykřesal Kalaš, jenže v nastavení dal výsledku konečnou podobu Došlý.

„Celkově byl soupeř aktivnější než my a dařilo se mu po křídelních akcích dávat góly. Byli jsme na tak velkém hřišti hodně roztažení a domácí toho využili. Když se nám podařilo dostat míč na zem, tak jsme se dostávali k bráně, kde jsme soupeři několikrát pohrozili. Škoda, že nám tam toho nespadlo víc. Dvě břevna mrzí," poznamenal pro klubové stránky krajní obránce Litoměřicka Radek Dvořák.

Už ve středu se Litoměřicko ve vloženém kole představí v Ústí nad Orlicí.

Domažlice - Litoměřicko 5:2

Branky: 8. Hejda, 37. Mužík, 40. Kropáček, 59. Blažek, 91. Došlý – 10. Trýzna, 85. Kalaš, ŽK 1:3, poločas 3:1, r. Němec, 310.

Litoměřicko: Plachý – Šimkovský, Šustr, Václavek (15. Kalaš), Dvořák – Trýzna, Zdržálek (52. Batryn), Grunert (43. Kolmistr), Šlehofer, Hanuš (80. Zbudil) – Surmaj (70. Valenta).