Domácí trochu pozměnili sestavu, do stoperské dvojice přesunuli Petrika, do středu pole Pavla Pazderu.

„Ukázalo se to jako dobrý tah. V obraně jsme prakticky nechybovali. Ovšem celý mančaft podal tentokrát zodpovědný výkon. V prvním poločase mnoho šancí k vidění nebylo, soupeř vyslal jednu slabou střelu. Vše podstatné se událo od 52. do 59. minuty. Nejprve zneškodnil gólman pokus Hanzla, pak se neujala ani střela Petrika.

V 55. minutě se ale po pěkné kombinaci s Pazderou tečovanou ranou z vápna prosadil Hanzl. O dvě minuty později vrátil po rohu přetažený míč Pinďák a Jirka Brabenec dal hlavou na 2:0," popsal gólové trefy vedoucí domácího týmu David Zázvorka.

„Pak jsme se trochu zatáhli a drželi příznivý výsledek. Modrá mě ale u nás zklamala, nepodala příliš dobrý výkon. Hrála docela bázlivě, vpředu prakticky vůbec nehrozila. Tu výhru už kluci potřebovali, měli by být uvolněnější. Nyní jedeme do Loun. Zatím jsme od soupeřů ještě nic nepřivezli, už by se to mohlo konečně změnit."

Milešov - Modrá 2:0• Branky: Hanzl, J. Brabenec, ŽK 4:3, poločas 0:0, r. Borovec, 100.
• Milešov: Rabas - Hlaváček (61. Chmelař), Petrik, Pinďák, Baran (86. Hajný) - Fiala (61. Levý), Pa. Pazdera, Hanzl, Štorc, Hurt (84. Pe. Pazdera) - J. Brabenec (63. Kühnel).