„Byl to zápas dvou týmů ze spodních pater tabulky. My jsme do něj vstoupili aktivně a už v 19. minutě jsme šli do vedení zásluhou Kroka. I nadále jsme měli převahu a hráli kombinačně po zemi. V závěru poločasu mohli domácí vyrovnat, ale Martínek vykopl míč z brankové čáry a na druhé straně Paseka po rohovém kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě," vyprávěl kouč Neštěmic Martin Beran.

Definitivní rozhodnutí přišlo po přestávce. „Nejprve nás dvakrát podržel Matějka. V 65. minutě šel Krok sám na brankáře a zvýšil na 3:0. To rozhodlo. Pak přidal ještě čtvrtý gól. Mohli jsme dát i více branek, ale Kubaška napálil tyč a další šance jsme nevyužili. Výsledek 4:0 z venku je ale solidní," pochvaloval si kouč.

„Hosté bohužel vyhráli zaslouženě. Zdá se, jako bychom si možnosti hrát vyšší soutěž nevážili. Bez pohybu, bojovnosti se přebor hrát zkrátka nedá.

Víme, že Krok je dobrý hráč, ale my mu necháme prostor a on nám dá tři góly. Nechápu," kroutil hlavou vedoucí milešovského týmu David Zázvorka.


Milešov - Neštěmice 0:4

• Branky: Krok 3, Paseka, ŽK 1:2, poločas 0:2, r. Roháč, 90.

• Milešov: Šírek - Chmelař (56. Hlaváček), Pa. Pazdera, Pinďák, Hajný - Levý (56. Fiala), Petrik (56. Pe. Pazdera), Hanzl (74. Pa. Brabenec), Hurt - Baran, J. Brabenec (74. Novák).