I. A třída

Bohušovice se po rozpačitém začátku zvedají. „Kluci zápas v Benešově zvládli s přehledem. Postupně se zvedají, jsou zodpovědnější a výsledky se dostavují. S úvodem můžeme být celkem spokojeni. Jsme jako nováček ve středu tabulky, což je dobré. A já věřím, že se budeme ještě zlepšovat. Hodně si také slibujeme od návratu Jakuba. Ten by se měl zapojit po zranění někdy na začátku druhé poloviny soutěže,“ myslí na comeback syna trenér Bohušovic Jan Gaube. Nyní hostí jeho svěřenci Rumburk. „Kvůli svatbě jednoho z kluků hrajeme v sobotu už od 10 hodin, takže si soupeř asi bude muset přivstat.“

Lovosickým vyšel v duelu s Libouchcem parádně úvod. Než se hosté stačili zorientovat, prohrávali v osmé minutě o dva góly. Nejprve se trefil Marčaník a chvíli po něm i Walter. V závěru pak pečetil po standardce na 3:0 Vochomůrka.

Z prvního bodového zisku se radují Libochovice. Ty dostal do vedení už ve třetí minutě Pikl, ale křešický Patka srovnal a na druhou domácí branku Chlouby odpověděl těsně před půlí z pokutového kopu Schoř. Rozhodnutí přinesla až 77. minuta, kdy překonal Větvičku Michal Hudik.

Lovosice – Libouchec 3:0 (0:0). Branky: Marčaník, Walter, Vochomůrka.
Lovosice: Marek – Drbal, Suchý, Kočina, Vochomůrka – Baborák, Zdvořák, Lenrt, Hušek – Marčaník, Walter.
Libochovice – Křešice 3:2 (2:2). Branky: Pikl, Chlouba, M. Hudik – Patka, Schoř.
Libochovice: Spodniak – Chlouba, Wiesner, Oliva, Košťál – O. Hudik, Horký, Pikl, Oros (77. Urban) – Musil, O. Hudik.
Křešice: Větvička – L. Hrdý, T. Hrdý, Schoř, Patka – Lébl, Loula, Tuháček, Bader – Lepič, Satran.
Benešov – Bohušovice 1:5 (1:2). Branky: Polanský – Dalešický 2, Dráb, Ortbauer, Kyzlík.
Bohušovice: Šplíchal – Brůža, Matějka, Martínek, Dráb – Fiala – Trnka, Mikoláš, Kyzlík (88. Koblížek), Dalešický (79. Šikner) – Ortbauer (84. Valenta).

I. B třída

V I. B třídě sk B jsou na vedoucích příčkách zástupci regionu. Vedou České Kopisty o dva body před Roudnicí a Bezděkovem. Ten po divokém průběhu porazil na domácím hřišti Duchcov 4:3. České Kopisty zvládly derby se Sokolem Černiv. Ve druhém rivalském duelu nestačily Dušníky na Lukavec. Pětigólový nášup připravil rovenský Podřipan pro Hrob. Liběšice si přivezly tři body z Kostomlat. Malé Žernoseky nestačily na Dubí. To Roudnice se z Ohníče vracela spokojená. Do poločasu si vypracovala náskok 3:1 a domácí neměli po změně stran sílu na zvrat. 

Bezděkov – Duchcov 4:3 (2:2). Branky: Hlavsa 2, Čermák, Adelt – Kliský 2, Tesařík. Černiv – Č. Kopisty 1:3 (1:0). Branky: Udatný – Rážek, Horák, Rusý. Dušníky – Lukavec 1:4 (0:2). Branky: Tuzar – Havlíček 2, Manda, Udatný. M. Žernoseky – Dubí 2:3 (1:1). Branky: Jopa, Spěváček – Doubek 2, Karrmann. Kostomlaty p. Mil – Liběšice 0:2 (0:2). Branky: Petrus, Knop. Ohníč – Roudnice 1:4 (1:3). Branky: Čechák – Krása 2, Trejbal, vlastní. Rovné – Hrob 5:0 (1:0). Branky: Sedláček 2, Ullman 2, Gipfl.