Trenér Michal Slabý LitoměřickoZdroj: archiv FK LitoměřickoNa neúspěšné výsledky vedení zareagovalo. „Mužstvo povede v následujících čtrnácti dnech jako hlavní trenér dosavadní asistent Michal Slabý (na snímku). Zkoušíme udělat něco pro to, aby se mančaft zase nakopl. Věřím, že máme kvalitní hráče, kteří fotbal hrát nezapomněli, vždyť i v přípravě to bylo z tohoto pohledu dobré. Snad to půjde i teď," věří předseda FK Radek Bania.

Dosavadní hlavní kouč Vasil Boev už v týdnu tréninky nevedl, ale že by v klubu definitivně skončil, to předseda odmítá. „Takhle bych to nestavěl. Vasil je nesporně kvalitní kouč, ale teď je zkrátka na čas od mančaftu. Potřebujeme nějakou změnu. Po těch dvou týdnech si to všechno vyhodnotíme a třeba se k týmu zase vrátí."
Michal Slabý, který by měl mít k dispozici podle informací Deníku i nového asistenta Milana Štěrbu, povede Litoměřicko už v neděli ve Štěchovicích proti rozjetým domácím. Ti vyhráli sedmkrát v řadě a posunuli se už na pátou příčku.

„My se ale musíme soustředit sami na sebe a odrazit se k lepším výsledkům. Co změníme, to bude rozestavení, ale nevylučuji, že dojde i k nějakým hráčským změnám," říká nový kouč aktuálně třináctého celku ČFL Michal Slabý.