ČFL
Již v sobotu dopoledne (10.15) vyrazí fotbalisté Roudnice (5. místo, 46 bodů) k dalšímu zápasu ČFL na hřiště mladoboleslavské rezervy. Ta z osmého místa ztrácí na Roudnické tři body a v případě výhry je o skóre přeskočí. Roudničtí však přerušili sérii porážek a naposledy doma porazili Písek 4:3. Z Mladé Boleslavi se určitě nebudou chtít vrátit z prázdnou.

Divize
Fotbalisté Brozan (8., 41) v minulém kole vyhráli ve Vilémově 3:1 a tyto cenné body budou moci potvrdit v neděli v 17 hodin, kdy doma přivítají suverénně nejhorší tým soutěže Blšany. Ty za celý ročník zvítězily pouze jednou a připsaly si jen tři remízy.

Krajský přebor
K dramatickému finiši se schyluje v krajském přeboru. Litoměřice i Lovosice v čele soutěže unikají svým pronásledovatelům a před vzájemným soubojem (2.6. ve 14.30 v Litoměřicích) určitě nechtějí ztratit.

Lovosice (2., 53) přivítají v sobotu od 10.15 poslední Kryry a minimálně do konce zápasu Litoměřic (1., 54) v Bílině (od 17) se mohou dostat na první místo.

V dalších zápasech přivítá v sobotu v 10.15 zachraňující se Štětí (13., 31) čtvrtý Chomutov a Bezděkov (9., 33) zajíždí v neděli na hřiště předposledních Neštěmic (od 17).

1.A třída
V 1.A třídě se všechny zápasy odehrají v sobotu od 17 hodin. Poslední Křešice hrají v Libouchci, sedmé Pokratice na Střekově a čtvrtý Milešov ve Šluknově. Výhodu domácího prostředí bude mít roudnická rezerva (6.) v souboji s Rumburkem a na hřiště Hrobců (9.) přijede Mojžíř.

1.B třída
V B skupině 1.B třídy, kde startují v této sezoně všechny celky z Litoměřicka, si to o postup rozdají vedoucí Libotenice a o bod zpět druhé Dobroměřice. Tyto celky mají na třetí místo již dvanácti resp. třináctibodový náskok.

Zástupci z okresu hrají své zápasy v sobotu od 17 hodin. Libotenice přivítají Louny B, České Kopisty (6.) jedou do Dobroměřic, Podřipan Rovné (10.) do Dubí a v jediném derby se utkají Straškovští (12.) s brozanskou rezervou (9.).