Jediný zástupce regionu v ČFL se dostal do vedení díky Hrdličkovi, domácí favorit stačil je vyrovnat.

„Jsme opravdu spokojeni, šli jsme do zápasu z plné přípravy, kluci toho v týdnu dost naběhali. Proto mě překvapilo, že se stačili rychle posunovat. Zvládli jsme to i velmi dobře takticky. Hráli jsme výborně zezadu, chvíli nám sice Teplice nepůjčily vůbec míč, ovšem do nějakých tutovek se nedostávaly. Na velké šance to bylo 3:2 pro nás. Jeden gól měl na kopačce Brandejs, pět minut před koncem pak Martin Kučera. Chtěli jsme se vytáhnout, tak to proti ligovým mančaftům bývá," dodal Janeček.

„Vstoupili jsme do zápasu po týdnu hrubé přípravy s tím, že hlavně nechceme brzy inkasovat, což se podařilo a naopak dal brzy z trestného kopu Tomáš Hrdlička krásný gól. To nám samozřejmě pomohlo a mohli jsme se soustředit na brejky. Teplice sice převážně držely míč, ale nedostávaly se do šancí, v celém zápase měly mimo gólu možná další dvě šance. Nevím jestli nás trochu podcenily a nebo jim ten zápas prostě nevyšel. My jsme z kontrů měli dvě tutovky, ale bohužel to tam nespadlo," zhodnotil utkání záložník David Brandejs.

Teplice - Roudnice 1:1

•Branky: 33. Salami 7. Hrdlička, poločas 1:1.

•Teplice:Grigar - Matula, Kaufman (55. Krátký) Hošek (46. Lüftner) Krob - Litsingi, Čajič (46. Ljevakovič), Vachoušek (46. Jursa) - Nivaldo, Jindráček (46. Vůch), Salami.

•Roudnice:Brauneis - (46. Malina) Chalupa, Petrášek, Kratochvíl, T. Kučera - Brožík (76. Müller), Bíro (76. Beran), Schön, Hrdlička (61. M. Kučera), Brandejs (75. Holas) - Svátek (70. Šinkovský).