Trenéři byli nakonec s dělbou smíření. „Chtěli jsme mít lepší vstup do utkání než v těch předchozích zápasech. To se vydařilo. Byli jsme důraznější, dřív u balonu, měli jsme lepší pohyb. Uzemní převaha našeho týmu byla velká, i když je fakt, že vyložených šancí bylo málo. Potýkali jsme se s kvalitní přihrávkou ze strany, předfinální fáze nebyla dobrá.

Soupeř byl neskutečně produktivní. Naštěstí jsme nejprve po pěkné akci vyrovnali před půlí. V šatně jsem cítil, že s tím kluci chtějí něco udělat, jenže přišla vydařená střela soupeře a zase jsme prohrávali. Už to vypadalo zle, tým ale zabral. Holub prokázal, že je důležitý článek týmu. Na Roudnici nám to moc nejde. Remízu zkrátka musíme brát," dodal kouč domácích Pavel Jirousek.

„Škoda. Sahali jsme po třech bodech. Domácí těžili ze standardních situací. V prvním poločase bylo poměrně dost faulů, rohů, to jsme ale přečkali. Dali jsme krásný gól Petráškem, ale bohužel jsme neuhlídali poslední minutu, kdy jsme inkasovali z pokutového kopu.

Ve druhé půli jsme se tlačili dopředu, čekali jsme, že dáme gól, což se také povedlo. Byly tam nějaké nadějné brejky, ovšem nakonec nás potrestal Holub, který se hezky uvolnil. Ta remíza 2:2 je asi spravedlivá, ale samozřejmě nás mrzí, že jsme v Chrudimi nevyhráli," přiznal trenér Roudnice Pavel Janeček. Už ve středu čeká tým z Podřipska pohárový duel na hřišti Admiry, poté doma Králův Dvůr. „Na Královák nemyslíme. Máme před sebou Admiru, přes kterou chceme přejít. Pak by nás totiž čekalo Brno, což je i pro diváky atraktivní soupeř."