Předem je potřeba dát si pozor na upravené časy výkopů. V posledním kole totiž, i vzhledem k reorganizaci a možnému posuzování celků například z více skupin I. B třídy, nařizuje výkopy jednotlivých zápasů svaz.

Úroveň by jistě mohl mít zápas v Pokraticích, kde se chystají postupové oslavy. „Po posledním zápase to bude velké, něco malého už ale proběhlo,“ pronesl už po zápase s Milešovem trenér domácího celku Radek Knop. Během zápasu ale jistě budou chtít domácí umožnit fanouškům vítězné loučení. I Úštěku jde ale ještě o prestiž, stále totiž může pomýšlet na třetí příčku.

Drama slibuje také IV. třída, ve které hrají o možné prvenství hned tři celky. Pokud Křešice B zaváhají v Libkovicích, rozhodne o mistrovi nedělní duel Štětí B proti Sulejovicím.

Naopak pozor by si měli dát fanoušci v Litoměřicích či v Kostomlatech. Áčko Úštěka totiž nastoupí ve stejný čas, v jaký má hrát Úštěk B v Kostomlatech a Litoměřicko v posledních týdnech doslova hýří zápasy, kde se soupeři z podobných důvodů nedostavili. Otazník visí i nad zápasem Litoměřicko B – Kadaň, kde už o nic nejde a domácí minule nedorazili k zápasu do Loun. (db)