„Vstup do zápasu se nám nevydařil a prvních třicet minut jsme se trápili. Navíc nám nepřidalo vážné zranění brankáře Kysely. Před poločasem se nám ale podařilo zápas třemi slepenými góly otočit, ve druhém jsme pak dokázali navýšit skóre a na každý kontaktní gól hostí odpovědět.

Vítězství je to velmi cenné, soupeř měl svou kvalitu, ne nadarmo je ve špičce krajského přeboru. My jsme ale na rozdíl od zápasu v Žatci bojovali, a i přes několik absencí v sestavě jsme předvedli dobrý výkon korunovaný krásnými góly," zhodnotil duel trenér vítězů Jaromír Kala.

„Nyní nás čeká dvouměsíční zimní přestávka a 16. ledna odstartujeme přípravu na jarní část, ve které musíme napravit ztráty z podzimu. Ke spokojenosti chybí sedm až osm bodů. Věříme, že jaro odehrajeme lépe."

Hrobce – Modlany 7:3

•Branky: 43. a 45. Hemr, 44. a 65. Mikas, 52. A. Kühn, 83. Polák, 89. Kala – 62. a 78. T. Vavrinec, 34. J. Vavrinec, ŽK 1:2, poločas 3:1, r. Čáka, 80.
•Hrobce: Kysela (18. Matějka) – Hendrich, Kejval, Polák, J. Kühn – A. Kühn, Štorc, Hemr – P. Slavíček (68. Tomášek), Mikas, Kala.