V předešlé sezóně svěřenci Přemysla Bičovského na jejich hřišti jasně vyhráli a nadělili soupeři „bůra," ovšem odveta soupeři vyšla a zkomplikoval Brozanům cestu za postupem.

„Horní Měcholupy jsou velice kvalitní soupeř, nechybí jim fotbalovost a když vzpomenete na jaro, tak nás na našem hřišti s přehledem vyškolili," říká kouč Přemysl Bičovský, který byl s výkonem svých svěřenců spokojený. „Kluci odvedli kvalitní výkon. Zápas odbojovali a měli jsme i další šance, ty se nám však využít nepodařilo. Nyní zbývá ještě sobotní dopolední utkání s Meteorem a pak už začne bitva o body."

Zápas měl rozdílné poločasy, v prvním nebyla nouze o šance, ve druhém už branka nepadla. Do vedení dostal domácí už v deváté minutě Verbíř, když jeho střela z velkého vápna zamířila přesně k levé tyči hostující branky. O pět minut později postupoval Vlasák sám na brankáře Měcholup, snažil se o lob, ale gólman hostí se natáhl a jeho pokus vyrazil.

V 17. minutě se dočkali hosté, když nejprve Tupý vyhlavičkoval míč z brankové čáry, ale po následném rohu se trefil hlavu Doležel. Pak nastřelil Šollar břevno a stejný hráč se postavil k exekuci trestného kopu deset minut před přestávkou. Trefil sice zeď, ale míč se odrazil k Vlasákovi a ten už mířil přesně pod břevno.

Po přestávce měli domácí velkou šanci po hodině hry, kdy se před brankáře dostal osamocený Pelikán, mířil však pouze do strážce hostující svatyně, a tak se na výsledku již nic nezměnilo.

„Kdo dnes nastoupil, ten nezklamal. V útoku se prosazoval Vlasák, v defenzivě hrál velice dobře Pelikán. Pokud jde o zranění našich hráčů, tak Vacka trápí sval, ale doufáme že se stihne dát dohromady. Marič má po duelu v Neratovicích problémy s kotníkem, Bendu bolí nárt a Müller má problémy s kolenem. Pokud jde o France, tak hráč s námi netrénuje kvůli pracovním problémům, nemůže pravidelně trénovat a bez toho se ČFL hrát nedá," říká Přemysl Bičovský.

Brozany - Horní Měcholupy 2:1

•Branky: Verbíř, Vlasák – Doležel, r. Prágl, poločas 2:1.
•Brozany: Starczewski – Bittengel, Tupý, Uka, Hrubý – Pelikán – Verbíř, Grunert, Cibulka, Šollar – Vlasák (Šrettr, Fígr, Šesták, Konečný, Krebs).