Do Final Four si vybojovaly postup tři prvoligové a jeden druholigový tým. Z vítězství se radoval Hradec Králové po výhře nad Č. Budějovicemi 2:0. Třetí skončil Zlín. Ceny nejlepším předávali vedoucí komunikace holdingu Tipsport Lubomír Ježek, předseda STK ZL Svatopluk Malina a předseda OFS Litoměřice Ján Kudlička. Spolupořadatelé z SK Sokol Brozany akci zvládli, což naznačil i sekretář Petr Klimeš.

Jak byste víkend zhodnotili?

Pořádání akce bylo pro náš klub výzvou, kterou jsme zvládli dobře. Důležitým faktorem bylo počasí, které bylo na leden celkem příznivé. Od společnosti E-Motion, která celou akci zaštiťovala, jsme měli také pozitivní ohlasy, takže asi v pohodě.

Kolik si do Brozan našlo cestu diváků?

Za oba dny přihlíželo utkáním přes 600 diváků, kterým chci poděkovat, že si našli cestu do volnočasového areálu i při těchto mrazivých teplotách. Škoda jen, že mužstvo Bohemians Praha 1905 nepostoupilo do finále. To by se návštěva jistě ještě navýšila.

Stálo finále něco pořádající klub, nebo náklady na rozhodčí, pořadatele atd. platil např. Tipsport?

Společnost E-motion nám poskytla paušál na organizaci a přípravu celé akce. Vstupné šlo také za námi a náklady na rozhodčí platili oni.

Kolik si odnesly jednotlivé týmy financí?

Podle mých informací se oproti minulému roku změnil systém vyplácení. Platilo se za získaný bod, ale přesnou částku neznám.

Šli byste do toho znovu?

Je to zviditelnění nejen našeho klubu, ale i celé obce. Je příjemné dívat se třeba na ČT sport a vidět v programu Brozany nad Ohří. Nevadilo by nám, kdybychom finále dostali opět do obce, ale to závisí na spoustě okolností a pořadateli Tipsport ligy. Chtěl bych každopádně touto cestou poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravách a organizaci celé akce.