Hlavně v první půli, kdy hrála „ligová“ sestava, Teplice soupeře výrazně převyšovaly a rozdíl ve skóre mohl být daleko vyšší. Úvodní trefy obstaral šikovný Žitný, poté se trefil i odchovanec Moulis, který se na Stínadla vrátil z Olomouce. Úvodní poločas uzavřel čtvrtým gólem Kučera.

Po obrátce modrý dres „sklářů“ oblékla jiná desítka fotbalistů, na trávníků zůstal pouze brankář Grigar. Domácí měli nadále převahu, po celé utkání bránícímu soupeři ale přidali už jen dvě branky. Obě dal mladý Uruguayec Diaz. V sobotu od 16 hodin hostí Tepličtí v generálce na ligu hlavním stadionu Sokolov.

Hasiči odstraňují uvolněnou omítku v ulici Velká Dominikánská v Litoměřicích
OBRAZEM: Hasiči museli na žebřík kvůli padající omítce. Mohla někoho zranit

"Jsme spokojení, zápas splnil účel. Sledovali jsme spíš útočnou fázi. Bylo tam pár dobrých věcích. Hráli jsme na Mexiku, abychom pošetřili hlavní hřišti na sobotu. Proti Sokolovu to bude generálka, už bude hrát jen jedna sestava," uvedl asistent hlavního trenéra Radim Nečas.

"Návrat byl super. Jsem rád, že mi Teplice daly opět šanci. Nejlíp se cítím vpravo na křídle, ale kam mě trenér dá, tam budu hrát. Myslím, že jsem připravený dobře, uvidíme, jak to v lize bude klapat, okomentoval svůj comeback do Teplic křídelník Pavel Moulis.

FK Teplice – FK Litoměřicko 6:0 (4:0)
Branky: 4. a 13. Žitný, 22. Moulis, 30. Kučera, 66. a 76. Diaz.
Teplice: 1. poločas: Grigar - Vondrášek, Hošek, Jeřábek, Krob - Ljevaković, Kučera - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček.
2. poločas: Grigar - Dressler, Čmovš, Král, Shejbal - Trubač, Kodeš, Soungole, Luts - Červenka, Diaz.