Jako první zahrozili po rohovém kopu Češi, míč ale prosvištěl malým vápnem bez toho, aby ho někdo stačil usměrnit do sítě. Hosté odpověděli v osmé minutě, kdy z dobré pozice přestřelil Wilmots a Balikwisha pálil levačkou slabě.

Belgičané byli v těchto fázích lepší, ve 20. minutě téměř využil nedorozumění stopera a gólmana Balikwisha, na poslední chvíli stačil jeho pokus zblokovat Mikulec. Na druhé straně stačila belgická obrana odvrátit nebezpečí z kopačky Moučky.

Poprvé se skóre měnilo ve 25. minutě, kdy napřáhl za vápnem Wilmots a poslal míč za záda českého gólmana. O chvíli později už to bylo 0:2, akci rozjel Bakkioui a v pádu zakončoval do protipohybu. Bokoum. Češi odpověděli ve 34. minutě, Gabriel sice nejprve vytáhl přímák Kříže, ale po následném rohu hlavičkoval přesně Černín.

Ve druhém poločase byli v úvodu aktivnější Češi, nejprve Rogožan nevyužil nadějný brejk, po akci Pfeifera pak zakončoval do gólmana Březina. V 73. se zastřeloval Lindák, který byl o minutu později první u odraženého míče a bombou prostřelil Gabriela. Chvíli nato se prodral do vápna Pak, ale trefil jen belgického strážce tyčí.

Když už se zdálo, že duel skončí smírně, rozjel na pravé straně akci Rolfes, prošel přes několik protihráčů a přistavil míč Bokoumovi, který z mírného úhlu skóroval – 2:3.

Česko 17 - Belgie 17 2:3

•Branky: 34. Černín, 74. Lindák – 25. Wilmots, 27. a 79. Bokoum. Rozhodčí: Příhoda – Kyncl, Vitner. Poločas 1:2. Diváci: 290.
•ČR: Mikulec – Mašek, Černín, Lauko, Březina, Pfeifer, Matoušek, Moučka, Kokeš, Rogožan, Hamburský, Douděra, Lindák, Bičiště, Bělíček, Mrázek, Pak, Kříž.
•Belgie: Gabriel – Rolfes, Coen, Dianganga, Jodts, Hassan, Tuyttens, Wilmots, Manoka, Gashi, Bakkioui, Lekens, Serroukh, Khammas, Sambi, Himpe, Balikwisha.