„První přípravný zápas splnil účel. Hrál se rychlý fotbal nahoru a dolů. Příležitost dostali všichni hráči, včetně navrátilce Lukáše Stuchlíka a testovaného hráče z Ukrajiny Alexeje Bondarenka. V prvním poločase jsme měli dost šancí, bohužel jsme s nimi naložili velmi lehkovážně.

Ve druhé půli se hra vyrovnala. Dostali jsme se do vedení zásluhou Lukáše Turka, pak jsme však zaváhali při bránění rohu a soupeř vyrovnal. Stejně jako v prvním, i ve druhém poločase jsme měli dost slibně rozjetých akcí, ale bez efektu. Na zasněženém terénu se tak zrodila remíza. Jsem rád, že se nikdo nezranil a můžeme dál pracovat v přípravě," zhodnotil úvodní přípravný duel na klubových stránkách trenér Táborska B Josef Pleticha.

„Úvod patřil soupeři, který se dostal do dvou nadějných příležitostí. To nás ale podržel Marek. Po deseti minutách jsme se srovnali a byli Táborsku ve všech směrech vyrovnaným soupeřem. Myslím, že ten výsledek je naprosto spravedlivý. Zápas měl tempo, kluci se vydali, mělo to kvalitu. Pokud bychom takto hráli na jaře, tak budeme spokojeni," přiznal lovosický kouč Radek Lilko, který se vrátil i k prvnímu vystoupení ASK v Praze proti Spartě U19 (1:5). „Zatímco soupeř už měl za sebou dvoutýdenní přípravu, my jsme šli do zápasu po jednom tréninku, kdy byl na programu běžecký test. Hrálo se brzy ráno a nebylo to z naší strany vůbec dobré. Věřím tomu, že hrát v původním termínu, tedy až teď 23. ledna, tak by to bylo mnohem lepší."

Bez fotbalu Lovosičtí o víkendu nezůstanou, na sobotu si pozvali k přátelskému utkání účastníka krajského přeboru z Horního Jiřetína. Na umělce ASK se bude hrát od 15 hodin.

Táborsko B - Lovosice 1:1

•Branky: Turek - Procházka, poločas 0:0.

•FC Táborsko B: Blažek - Smetana, Škarda, Chotovinský, Škrábek - Peterka, Nohava, Turek, Bondarenko, M. Rabiňák - Stuchlík (J. Vavřina, Michalec, Novák, Knotek).

•Lovosice: Marek - Šalda, Obrtlík, Procházka, Šraga - Čížek, Holub, Kratochvíl, Faust - Kočí, Svátek (Stejskal, Kolář, L. Hrdý, T. Hrdý, Trekoval).

Brick Cup
1. Sparta U19 2 1 1 0 7: 3 4
2. Sparta jun. 2 1 1 0 5: 2 4
3. Vyšehrad 1 0 1 0 1: 1 1
3. Táborsko B 1 0 1 0 1: 1 1
5. Lovosice 2 0 1 1 2: 6 1
6. Králův Dvůr 0 0 0 0 0: 0 0
7. Aritma 1 0 0 1 0: 3 0