Mladíci z Varnsdorfu jasně vládnou ve starší kategorii. Jaro začali parádně, když v Mostě porazili tamní rezervu 9:1. Hned šestkrát se trefil Samuel Záhorský. „Naši hru jsme posunuli ještě o jeden stupeň výš. Dominovali jsme a byli ve všech směrech lepší. Kluci zaslouží pochvalu," pravil spokojený trenér Roman Moravčík. Tři body bral i Junior Děčín, který porazil Krupku 4:2. Na hřišti to ale zase tak slavné nebylo. „Hosté k nám rozhodně nepřijeli na výlet. Herně to bylo průměrné utkání, hostům pomohl hlavní rozhodčí, který odpískal dvě velmi sporné penalty. Za stavu 3:2 jsme dobře bránili, v závěru rozhodl Ridl," hodnotil utkání děčínský kouč Petr Němec. „Hráli jsme dobře, chceme se v tabulce zvednout. Rozhodčí nám vyloučil dva hráče, jeho výkon ale nebudu komentovat. Výkonem jsme nezklamali," podotkl kouč Krupky Pavel Benda.

Mile překvapili mladíci SK Roudnice. Předposlední tým tabulky totiž i díky hattricku Jirky Hádka porazil druhé Neštěmice 3:1. „Na podzim jsme tam dostali sedm gólů, teď to bylo o třídu lepší. Díky posilám se změnila organizace obrany. A na výkonu to bylo vidět," pravil šéftrenér mládeže SK Roudnice Tomáš Vecko.
Bílina prohrála s Chomutovem 3:6, VOŠ a SOŠ Roudnice zase s Litvínovem 1:4.

V mladším dorostu si z Varnsdorfu přivezl dva body ze hřiště druhého celku Mostecký FK B. Svěřenci Vlastimila Choda po remíze 3:3 lépe zvládli pokutové kopy. „Naše vítězství věnujeme Lukáši Kahudovi, který se na tréninku těžce zranil. Věřím, že nás tento výsledkový úspěch u favorita soutěže správně nastartuje do dalších bojů. Děkuji všem hráčům za jejich celkový přístup k utkání a samotné herní výkony, obzvláště brankáři Martinu Vaňákovi," zdůraznil Chod.

Junior Děčín už v prvním poločase nastřílel poslední Krupce šest branek a potvrdil roli favorita. „Hráli jsme fotbal na jeden dotyk, byl to parádní výkon. Jen škoda, že kluci po změně stran polevili," posteskl si po výhře 6:2 trenér Dušan Sádecký.

Roudnice doma podlehla Neštěmicím 1:2. „Vázla kombinace. Kluci jsou mladší nejen fyzicky, ale i mentálně. Na druhou stranu jsme ve druhém poločase byli agresivnější, bojovnější a vytvářeli si šance. Bohužel jsme se vyrovnání nedočkali," litoval Tomáš Vecko.
Bílina porazila 6:3 Chomutov, VOŠ a SOŠ Roudnice 4:1 Litvínov.