Fotbalisté FK  Litoměřice se v sobotu odpoledne představí u deváté Krupky, která naposledy dostala v Souši „bůra". To první tým soutěže půjde do severočeského derby povzbuzen výhrou nad do té doby vedoucími Horními Měcholupy.

Skvělý podzim prožívají také druhé Brozany. Společně s Kladnem nejlépe střílející výběr nastoupí v Novém Boru proti varnsdorfské farmě. A není bez šancí. Na kanonádu do litolské sítě (5:1) budou chtít navázat páté Lovosice, ovšem extřetiligové Horní Měcholupy jsou trochu jiná „káva".

V nejvyšší krajské soutěži je v sobotu dopoledne na programu atraktivní okresní derby. V 10.15 poprvé pískne do píšťalky rozhodčí Suchánek v Hrobcích, kde domácí tým přivítá Štětí. V tabulce jsou na tom o něco lépe hosté (5.), ale ti narazí na nejlépe střílející tým soutěže (8. místo, 17 branek).

Milešov v minulém kole I. A třídy sk. A pro nepříznivé počasí a terén zápas v Libouchci nedohrál, to Střekov nadělil Travčicím sedmičku a zatím je bez ztráty bodu na prvním místě. Porazit jej – to bude pro Milešovské velká výzva. Odrazit se ode dna tabulky je cílem Travčic, které se v neděli o černého Petra utkají s Českou Kamenicí. Křešice jedou do Šluknova a Pokratice do Košťan.

Už tradičně je víkendový program B skupiny I. B třídy zaplněn zápasy okresních rivalů. Hodinu po poledni hostí Liběšice Straškov, lovosická rezerva Libochovice, Podřipan Rovné České Kopisty a Lukavec přivítá Černiv. Už dopoledne hraje Bezděkov s Osekem a Roudnice nastoupí na hřišti prvního Hrobu. Až v neděli čeká mistrovský duel Libotenice, které cestují do Loun za místní rezervou.

Hraje se:

Sobota od 16.30: divize: Nový Bor – Brozany, Krupka – Litoměřice. KP: Hrobce-Roudnice – Štětí (10.15). I. A třída: Šluknov – Křešice, Milešov – Střekov. I. B třída: Bezděkov – Osek (10.15), Liběšice – Straškov (13), Lovosice B – Libochovice (13), Rovné –  Č. Kopisty (13), Hrob – Roudnice (10.15), Lukavec – Černiv (13). Divize žen: Brozany – Vědomice.

Neděle od 16.30: divize: Horní Měcholupy – Lovosice. I. A třída: Travčice – Č. Kamenice, Košťany – Pokratice (15). I. B třída: Louny B – Libotenice.