O víkendu podlehli Brozanští potřetí v řadě. Přitom už se zdálo, že po prohrách s Chrudimí a v Zápech (2:4) se zvednou. Doma vedli nad cábelíky z Králova Dvora ještě v 70. minutě 2:0.

„Zbytečná ztráta. Vedeme dvacet minut před koncem o dva góly a nemáme ani bod,“ kroutil hlavou vedoucí brozanského týmu Ján Kudlička. „Přitom jen v prvním poločase jsme měli snad čtyři tutovky, gólman soupeře nás ale vychytal. Jestli pak kluci ztratili koncentraci nebo co, to nevím. Dostáváme hodně gólů. Když to bylo 2:2, tak jsme asi měli kopat penaltu, ale to nezměníme. Měli jsme to za stavu 2:0 prostě udržet.“

Jen superlativy měl pro své svěřence trenér hostujícího týmu Jiří Sabou. „Viděli jsme bojovné utkaní, soupeř byl velmi kvalitní, první poločas nám dělali velké problémy Chukwuma s Bendou. Druhý poločas jsme se herně zvedli, jenže v době, kdy jsme byli na míči lepší, jsme paradoxně dostali dva góly. Vstali jsme však dnes jako bájný Fénix z popela a nakonec vezeme tři body. Cením si toho, že jsme utkání nezabalili a hráli až do konce. Všichni hráči utkání odpracovali a ukázali velký charakter. Za to před svým týmem smekám,“ zhodnotil Sabou duel pro klubové stránky.


Brozany - Králův Dvůr 2:3

Branky: 63. min. Chukwuma, 68. Slanička – 70. a 75. Kraus, 84. Matas, ŽK 0:2, poločas 0:0, r. Zadinová, 100.

Brozany: Lipš (46. Danko) – Franc, Cibulka, Stehlík, Bubeníček – Tichý, Studecký, Slanička (70. Dunderovič), Šollar – Chukwuma (81. Hovorka), Benda.