Přesto to byli oni, kdo první dostali balon do sítě. Kroutilův gól po standardní situaci však soudce neuznal pro údajný ofsajd. „Nejsem schopný to posoudit, ale kdybychom šli do vedení my, tak by se utkání asi odvíjelo jinak," řekl kouč Kladna s tím, že úvodní část byla v jejich režii, avšak nedůslednost ve středu obrany je stála rozdílovou branku.

„Psychicky nás trošku položila," dodal s tím, že po přestávce byli méně nebezpeční. Naopak chybovali a následné kontry do otevřené obrany špatně řešili. „Brozany brzy zjistily, že presováním neuspějí. Čekaly na svoji šanci a my jsme jim to často umožnili," konstatoval Pihávek. Hosté v poslední půlhodině hodně střídali. „Máme vyrovnaný kádr, takže nebylo na co čekat," uvedl a připustil, že pokud by vstřelili kontaktní gól, tak by zápas dohráli jinak.

„Řekl bych, že to bylo oboustranně celkem pěkné utkání. My jsme se na těžkém terénu o něco lépe pohybovali. Hráli jsme ze zabezpečené obrany na brejky, což vycházelo. Konečně jsme se také dokázali prosadit střelecky. Daří se nám, ovšem vůbec nic nepřeceňujeme, vždyť ti těžší soupeři ještě přijdou. Třeba už teď, kdy hrajeme v Českém Brodu. Každopádně máme víc bodů než jsme před startem soutěže předpokládali, takže můžeme být v klidu," dodal spokojený vedoucí brozanského týmu Ján Kudlička.

Sokol Brozany - SK Kladno 3:0

●Branky: 15. Studecký, 62. Brandejs, 76. vlastní, bez ŽK, poločas 1:0, r. Kříž, 132.
●Brozany: Lipš - Franc, Cibulka, Dunderovič, Bubeníček - Marič (83. Mayerhofer), Zadina, Studecký, Šollar - Benda (88. Walter), Hajro (57. Brandejs).