Hosté se dostali do vedení po půlhodině, kdy kombinaci zakončoval Folprecht. Brozany odpověděly po změně stran, kdy si na míč první naskočil Sdiri. V nastavení však zajistil těsnou výhru Pražanům vydařenou střelou Karafilát.

„Byli jsme před týdnem na kondičním soustředění a náš výkon tím byl trochu ovlivněn. Jsem rád, že po nemoci zasáhli do hry Reiter s Julišem," hodnotil střetnutí na klubových stránkách trenér Sparty B Martin Hašek.

„Škoda, že se nastavovalo, ta remíza by vypadala lépe," poznamenal vedoucí domácího týmu Jan Kudlička. S utkáním byl ale jinak spokojený.

„Mělo to určitě svou kvalitu. Hrálo se nahoru dolů, byli jsme Spartě vyrovnaným soupeřem. V úvodu jsme na ni vletěli, trefili i břevno a měli také další příležitost. Bohužel v tom nastavení to ten jejich hráč trefil parádně. Ještě v úplném závěru propadl míč po rohu na malé vápno, ovšem Hrebinka to dal vedle."

Brozany - Sparta B 1:2

• Branky: Sdiri - Folprecht, Karafilát, poločas 0:1.

• Brozany: Kudrna - Janda, Pešula, Tupý, Bittengel A. Kühn (Horák), Franc, Zadina, Vacek (Matuszewski) Sdiri (Hrebinka), Ahmed (Kalous).