„Před zápasem jsme nečekali, že by to mohlo dopadnout tak dobře. Řadu hráčů máme zraněných. Začátek byl celkem vyrovnaný, dostali jsme se do vedení po takovém ostřelování Vackem. O chvíli později se stejný hráč trefil znovu a my najednou vedli o dvě branky," popsal úvod utkání vedoucí hostujícího týmu Jan Kudlička. Zvýšit náskok Brozan mohl Tuzar, z voleje však netrefil. „To byla škoda, mohlo být rozhodnuto." Ve 37. minutě Souš snížila z pokutového kopu, ale ještě před odchodem do kabin znovu Tuzar hlavičkoval nad.

„Domácí na nás pak vletěli, rozpoutali doslova uragán. Ale v těch chvílích nás opravdu podržel Vacho, který několik dobrých příležitostí zlikvidoval. Postupem času se hra zase vyrovnala a nám se podařilo po pěkné akci Hrebinky skórovat Horou. Výhru už jsme udrželi. Dnes nám proti silnému soupeři zkrátka ten zápas vyšel. Povedlo se všechno, na co jsme sáhli. Hlavně nás ale těší, že jsme měli v základu a na lavičce deset kluků, kteří v Brozanech hrají od mala. To je cesta, kterou chceme jít."

V dalším kole přivítají Brozany Toužim. „Teď jsme v tabulce pravdy v plusu, což je dobré. Musíme tedy body z venku potvrdit."

Souš – Brozany 1:3

• Branky: 37. min. Da Silva (PK) – 16. a 21. min. Vacek, 77. min. Hora, ŽK 0:2, poločas 1:2, r. Baum, 200.
• Brozany: Vacho – Vaněk, Tupý, Pešula, J. Kühn – Tuzar (80. Janda), Franc, Havrda (88. Mašanský), Vacek – Brožík (60. Hrebinka), Hora.