Rychle prohrávali, otočili na 3:1. Nechali soupeře srovnat, ještě jednou mu odskočili, ale nic z toho. Za stavu 4:4 neproměnili penaltu, a tak pykali.

„To nepochopím, něco podobného nepamatuji. Dáme doma čtyři góly a nemáme ani bod,“ kroutil po utkání hlavou vedoucí brozanského týmu Ján Kudlička. „Začali jsme hrozně, brzy jsme inkasovali, ale pak se nám to do půle podařilo otočit na 3:1. Jenže přišel zkrat, chyby a najednou bylo srovnáno.“

Domácí ještě jednou soupeři odskočili, ovšem radost netrvala dlouho. Rozhodnout mohl z pokutového kopu Benda, jenže to by se musel trefit mezi tyče. Gól Maruše byl jen „třešničkou“ na dortu. „Bohužel nás tentokrát nepodržel gólman, který je jindy oporou. Snad jsme si to vybrali.“

Brozany - Štěchovice 4:5

Branky: 26. Franc, 32. Studecký, 40. Bubeníček, 58. Benda 5. a 75. Batka, 49. Volešák, 53. Těžký, 65. Maruš, ŽK 1:2, poločas 3:1, r. Němec, 210.

Brozany: Lipš - Franc, Cibulka, Stehlík, Bubeníček - Marič (72. Walter), Studecký, Slanička (83. Spirkoski), Hovorka - Benda, Šollar (83. Vlasák).