Roli favorita potvrdil tým Božkova, který neztratil v sedmi zápasech ani bod, pouze třikrát inkasoval a předváděl sebevědomí výkon. Ani finále prvních dvou mančaftů na tomto nic nezměnilo a finálová výhra jen potvrdila fantastickou ofenzivní sílu, kterou Božkov dokázal dát dohromady. Vítězný tým tak obhájil loňský triumf a v příštím ročníku bude útočit na zlatý hattrick a putovní pohár Bruna Mlazice.

Umístění na dalších místech už bylo vyrovnané, přičemž druhý skončil tým Modřanských sviní z Prahy, který jako jediný v základní části dokázal potrápit Božkov. Ve finálovém souboji již fotbalistům z Prahy nezbylo tolik síly a byli spokojeni z potvrzením stříbra. Třetí pak skončil tým Mělničanů, kteří měli jednoznačně nejmladší tým, zanechali velmi dobrý dojem a pouze o bod skončili za Prahou. Vyrovnanost umístění pak potvrzuje i čtvrté místo, které po bodové shodě a remíze ve vzájemném duelu muselo rozhodnout až další kritérium turnaje, což byl počet vstřelených gólů, který hovořil ve prospěch týmu Istersu z Terezína.

Celkově padlo v 29 zápasech 93 gólů, tedy více než 3 góly na zápas, přičemž některé z nich pramenily z nádherných akcích. Nejlepším střelcem se stal Zdeněk Satran, který dokázal vsítit 11 gólů. Nejlepším gólmanem Václav Krejčík z Račic a penaltovým ostrostřelcem se stal Michal Šídlo z Prahy, když rozhodla až 8 série.

"Chtěl bych poděkovat všem hráčům, fanouškům i týmům za účast v krásném fotbalovém dni a věřím, že se všichni sejdeme na již devátém ročníku," dodal jeden z pořadatelů Pavel Bánovčin.

Celkové umístění:

1. místo: Božkov team (Horní Počáply) - 21 bodů, skóre 18:3, 7 - 0 - 0

2. místo: Modřanské Svině  (Praha) - 13 bodů, skóre 13:9, 4 - 1 - 2

3. místo: Mělničáci  (Mělník) - 12 bodů, skóre 13:10, 3 - 3 - 1

4. místo: Istres  (Terezín) - 11 bodů, skóre 16:7, 3 - 2 - 2

5. místo: TJ Sokol Račice (Račice) - 11 bodů, skóre 12:6, 3 - 2 - 2

6. místo: Bruna Mlazice (Mělník) - 5 bodů, skóre 7:14, 1 - 2 - 4

7. místo: FC Natočíme Porno (Litoměřice) - 4 body, skóre 10:20, 1 - 1 - 5

8. místo: FC Radouň (Radouň) - 1 bod, skóre 4:24, 0 - 1 - 6

Nejlepší střelec: Zdeněk Satran, 11 gólů (ISTRES)

Nejlepší brankář: Václav Krejčík (Račice)

Nejlepší penaltový ostrostřelec: Michal Šídlo 8 série (Modřanské Svině)

Finále: Božkov Team - Modřanské svině 4:0.