S remízou byl trenér hostujícího týmu Jan Buk spokojený. „Chyběli nám čtyři hráči, takže jsem na lavičku pro případ nějakého zranění musel i já. Domácí byli v prvním poločase fotbalovější, dostali se také z parádního přímáku v poslední minutě do vedení. Nám se podařilo vyrovnat v 75. minutě, kdy se po standardce Joba prosadil hlavou Krása,“ popsal bezděkovský kouč nejdůležitější okamžiky duelu.

„Věřím, že nastoupit tady v plné síle, tak vyhrajeme. Ani se nedivím, že jsou v tabulce tak dole. Směrem dopředu jsou sice dobří, ale zapomínají na obranu. Stačí mít nějaké šikovnější, brejkové hráče a ten tým musí zákonitě inkasovat. I proti nám hráli v první půli celkem dobře, ve druhé se ale zbláznili, začali to nakopávat.

Kdyby pokračovali ve výkonu z úvodního poločasu, výhru by asi udrželi. Ale to je jejich problém. My si vydřeného bodu považujeme. Musíme se stále dívat na tabulku. Potřebujeme bodovat s Kadaní a už by to snad mohlo být dobré. Záleží také na vyšší soutěži, kolik bude sestupovat celků. Abychom se nemuseli strachovat do posledních kol.“

Proboštov – Bezděkov 1:1

Branky: Záveský – Krása, ŽK 2:1, poločas 1:0, r. Hovorka, 200.
Bezděkov: Sailer – Job, J. Čížek, Kurka, Řezníček – Čámský, Matoušek, Pištora (46. Klimeš), Hendrich – O. Čížek, Krása.