„Nedařilo se nám, bylo potřeba něco změnit. V týdnu jsme doplnili realizační tým o Martina Arazima, který bude asistentem. Ten také přišel s nápadem, abychom zkusili změnit rozestavení. Potřebovali jsme zlepšit ofenzivní fázi, začali jsme tedy hrát na tři útočníky. Od první minuty jsme hráli aktivně a měli více ze hry. Domácím nejprve neuznal pro postavení mimo hru rozhodčí gól. My jsme skórovali ve 32. minutě, kdy se z trestňáku trefil Hála,“ popsal úvodní gól střetnutí kouč Bezděkova Jiří Ransdorf.

Velké chvíle hostů však měly teprve přijít. V 56. a 57. minutě sice sudí dvakrát jejich branky neuznal, ale pak už se Bezděkovští dočkali. Střídající Veleba krátce po příchodu na hřišti unikl a bylo to 0:2. V 65. minutě přidal stejný hráč třetí gól a o čtyři minuty později se po standardní situaci prosadil Kučera. Čtvrthodinky před koncem se trefil znovu Veleba. Domácí jen v závěru korigovali na konečných 1:5.

„Body jsme potřebovali jako sůl. Sázka na taktiku vyšla, kluci podali opravdu dobrý výkon. Na hřišti čtvrtého celku jsme neměli co ztratit. Teď však bude důležité tuhle výhru potvrdit doma, kde hostíme Kryry.“

Důvod k oslavě měli Bezděkovští dvojnásobný. „Martinovi Arazimovi se totiž narodil syn Davídek.  Na svět přišel ve 3:53 a vážil stejně tak, tedy 3,53 kg. Za celý mančaft mu tímto ještě jednou gratuluji,“ dodal Ransdorf.

Strupčice - Bezděkov 1:5

Branky: Mirga – Veleba 3, Hála, Kučera,  ŽK 3:6, poločas 0:1, r. Oborník, 65.
Bezděkov: Sailer – Čámský, J. Čížek, Matoušek, Hála (76. Mrázek) – Job, Andres, Vokálek – Kučera, O. Čížek (75. Klimeš), Pištora (62. Veleba).