Postupujícím celkům z okresu se nedařilo, Liběšice prohrály v Černivi, Lukavec doma z lounskou rezervou a Libochovice po přestřelce s Libotenicemi.

Rovné – Bezděkov 2:3 pen. (1:1)

Branky: Drobný, Ullman – O. Čížek, J. Čížek.
„Prvních dvacet minut jsme hráli celkem dobře, ale pak jako když utne. Naštěstí jsme vyhráli alespoň na penalty," ve zkratce zhodnotil duel  bezděkovský Tomáš Martan.

Rovné: Vorasický – Týle, Vilánek, Šámal, Boura (46. Stanislav) – Ullman, Kouba, Polák, Konečný – Řezáč (46. Komárek), Drobný.
Bezděkov: Balcar – Hendrich, J. Čížek, Matoušek, Svoboda – Skokan, Klepáč, Pištora, Andres – O. Čížek, Job (Čada, Čaněk, Jirásek, Řezníček, Arazim).


Černiv – Liběšice 5:1 (2:1)

Branky: Prágl, Bovška, Perkner, Rohlíček, Hulala – Janda.
Liběšičtí vedení dlouho neudrželi, domácí na druhé straně rychle srovnali také z penalty. „Do půlky jsme inkasovali ještě jednou. Ve druhém poločase už jsme nestíhali, sice jsme něco měli, ale to domácí také. Oni to proměnili, my ne," by stručný trenér Liběšic Jaroslav Bula.

Černiv: Spodniak – Mir. Prágl, Tichý, P. Lédl – Bovška, T. Lédl, Hulala, Rohlíček, Pe. Vít Petr – Perkner – Mich. Prágl (Voborský, Klug, Pa. Vít, R. Lubas).
Liběšice: Pokorný – Fišer, M. Mikina, Blažíček, Janda – Petrus, R. Knop, Nepovím, Toufar – Vlasák, T. Mikina (Feistner, K. Knop, Forgač).


Libochovice – Libotenice 3:7 (2:3)

Branky: Musil 2, Urban – Veleba 2, Bělík 2, Knapík, T. Vecko, Mühlfait.
S takovou přestřelkou počítal na úvod jen málokdo, v Libochovicích padlo deset branek. „Takové výsledky nemají trenéři rádi. Stále jsme vedli, ale když domácí snížili na 3:4, bylo mi všelijak. Směrem dopředu jsme byli silní, tam je kvalita, ale někteří z obránců si vybrali slabší den," poznamenal trenér Libotenic Václav Mareš.

„Libochovice hrály jednodušší fotbal, párkrát si to vzadu vyměnily a poslaly dlouhý míč. O ten se vpředu rvaly. Je to ale náročné fyzicky a ke konci jim až asi došlo. Každopádně tři body od nováčka bereme všemi deseti." Libochovický kouč Jiří Böhm viděl důvody porážky podobně: „Vzadu nám nezahrály kraje, dělali jsme chyby. Pokud se zbytečně ztratil míč uprostřed, soupeř toho využil. Má tam zkušené hráče, kteří umí trestat."

Libochovice: Netolický – Zuna, Chmelař, Chlupsa, Štros –  O. Hudik, M. Hudik, Jopa (75. Hoření), Hajný – Musil, Urban (80. Černý).
Libotenice: Škárka – Z. Hála, Krch, Ort, Procházka (50. Schmid) – Bělík, Mühlfait, Knapík, T. Vecko (75. Mazánek) – Veleba, Kučera.


Lukavec – Louny B 1:3 (0:2)

Branky: Kořínek – Zommer 2, Sachar.
Domácí nabídli Lounským po drobných zaváháních dvoubrankový náskok. V 65. sice Kořínek snížil, ale jiskřičku naděje uhasili hosté už o chvíli později.

Lukavec: Ja. Brožík – Cotman,  Lutka, Engl, Quaiser – Kořínek, Orem (Hladík), Šenfeldr (Zabák), Štěpán (Vacek) – Udatný, Blížil (J. Brožík).


Č. Kopisty – Straškov 3:0 (2:0)

Branky:  Podaný 2, vlast.
Derby zvládli mnohem lépe domácí. „V prvním poločase to ještě docela šlo, měli jsme i šanci, největší Bartůněk, ale ve druhé půli nás Kopisty přehrávaly. Problémy nám dělali především oba útočníci. Domácí vyhráli zaslouženě," přiznal předseda poražených Petr Kloub. „Zápas jsme měli vcelku pod kontrolou, možná jsme mohli dát víc branek, ale soupeř hrozil ze standardek, na které jsme tentokrát byli dobře připraveni. Dvakrát v prvním poločase nás navíc Kubíček podržel. Jinak druhý poločas nemám klukům co vytknout," zhodnotil duel hrající kouč domácích Jiří Krejza.

Č. Kopisty: Kubíček – Plzák, Horák, L. Podaný, Šumichrast – M. Krejza, Kutzler, Matička,  Kunert (J. Krejza) – Vrána, P. Podaný.
Straškov: L. Kloub – Švec (Lamač), Vlastník, Houdek, Lomaz –  Hyšman, Jetelina, P. Kloub, Kincl –  Blažek, Bartůněk.


Hrob – Lovosice B 1:0 (0:0)

Na hřišti čtvrtého týmu loňského ročníku rozhodla o prohře lovosické rezervy jediná trefa.


Roudnice – Osek 3:1 (0:0)

Branky: Kotrba, Řízek, Jansa – Váňa.
„Prvních dvacet minut nám trvalo, než jsme se zbavili nervozity. To bylo patrné hlavně u mladších hráčů. Ten úvod byl takový chaotický, dělaly se drobné chyby na obou stranách. Od takové 25. minuty jsme ale už lépe kombinovali. Škoda, že jsme nedali branku dřív, mohlo to být klidnější. Ale vydařil se nám vstup do druhé půle, pomohlo i střídání. Po chybě soupeře přišel vedoucí gól, který jsme ještě potvrdili. I když hosté snížili, poslední slovo jsme měli my. Řekl bych, že celkově jsme těch šancí měli víc než soupeř. Na první kolo to byl solidní fotbal. Divákům se to mohlo líbit, hrálo se nahoru – dolů, byly tam příležitosti.

Výhra přišla po kolektivním výkonu, ale zastavím se u gólmana Kose. To je kluk, který doteď chytal III. třídu a tentokrát si vedl velmi dobře. No a Marián Řízek, to nemá cenu ani komentovat. Mančaft uklidní, navíc dal i gól. Ta výhra je důležitá pro vstup do soutěže, ale je jasné, že těžší duely teprve přijdou. Musíme poděkovat divákům, kteří přišli v solidním počtu a nezaznamenal jsem žádné negativní reakce. To je pro kluky také hodně důležité. Za podporu patří příznivcům dík."

Roudnice: Kos – Weber, Řízek, Körmendy, Chládek – Hrdlička, Srp, Púčala, Poláček (54. Kotrba) – Jansa, Jirásek.