Bezděkov – Roudnice 10:3 (4:1)

Domácí chtěli Roudnici oplatit nečekanou porážku 3:2 z podzimní části, což se jim dokonale podařilo. Do vedení se dostali díky O. Čížkovi, který zakončoval akce v 15. a 32. minutě. O chvíli později to bylo už 3:0, ale poté potrestal okénko v bezděkovské defenzivě Ortbauer – 3:1. Ještě před poločasem však zajistil domácím tříbrankový náskok Skokan.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když v 54. minutě snížil opět Ortbauer. Rozhodující pro další vývoj však asi byla 58. minuta, kdy po sražení Jiráska v pokutovém území dostal červenou kartu Vaník a z nařízené penalty zvýšil O. Čížek na 5:2. Do branky nastoupil Kos a ze hřiště šel Púčala. Roudnice i v deseti skórovala, v 62. minutě završil hattrick Ortbauer – 5:3. I když pak mohl vykřesat naději Mencl, udeřilo na druhé straně. Pištora během dvou minut zvýšil na 7:3. Když pak tři minuty nato přidal Černý osmou branku, žádali si diváci desítku. Té se dočkali po trefách sobotního kanonýra O. Čížka a Čady. Hosté odpadli a mohli děkovat i Kosovi, že neinkasovali víckrát.

„Nechali jsme se moc unášet hrou dopředu, pak tam byly zbytečné díry vzadu, takže jsme dostali tři branky. Za stavu 4:2 to bylo takové dramatičtější, ale jinak jsme to měli jasně pod kontrolou. V závěru už se to spíš jen dohrávalo," zhodnotil duel vedoucí domácích Tomáš Martan.
„Chvíli to vypadalo, že bychom s tím mohli něco udělat, ale nevyšlo to. Bezděkov nás pak jasně přehrával, trefil i nějaké tyče, Mohlo to skončit ještě vyšším rozdílem," přiznal vedoucí roudnického týmu David Lisec.

Branky: O. Čížek 4, Pištora 2, Čada, Jirásek, Skokan, Černý – Ortbauer 3, ČK Vaník (Roudnice).
Bezděkov: Lauko – Klepáč, Řezníček, J. Čížek, Čaněk – Pištora, Matoušek, Černý, Skokan (60. Čada) – O. Čížek, Jirásek (65. Hendrich).
Roudnice: Vaník – Chládek, Srp, Körmendy, Púčala – Mencl, Poláček, Vaněk, Štulc (46. Vilánek) – Ortbauer, Gaube.


Lukavec – Libochovice 1:4 (1:1)

Lukavec dostal do vedení po chybě hostujících hráčů Šenfeldr. „Pak byl faulován M. Hudik a gólman Netolický z penalty srovnal. Ve druhé půli se trefil hlavou M. Hudik, trestňák zakončil přesně O. Hudik a v 80. minutě dovršil naši výhru Červený," mohl být spokojený trenér Libochovic Jiří Böhm.

Branky: Šenfeldr – Netolický, M. Hudik, O. Hudik, Červený.
Lukavec: Jan Brožík – Richtr, Hamza, Lutka, Quaiser – Zabák, Orem, Henzl, Mišani (Blížil) – Udatný (Jar. Brožík), Šenfeldr.
Libochovice: Netolický – Šedivý, Wiesner, Chlouba, Zuna – Jopa, Ellmann, M. Hudik, Novák – O. Hudik, Urban (70. Červený).


Hrob – Libotenice 6:3 (3:1)

Hrob sice minule inkasoval v Libochovicích „dardu", ale tentokrát si spravil chuť na Libotenicích.

Branky: Pištora 2, Šural 2, Hudský, Vinš – Ort, Bělík, Kučera.
Libotenice: Malý – Stejskal, Ort, Hála, Procházka – Bartůněk, Michalík, Bělík, Farkaš (Mazánek) – Kučera, Sochůrek (Podrábský).


Rovné – Straškov 2:4 (2:1)

Domácí sice vedli už 2:0, ale o náskok přišli, navíc dovolili soupeři otočit zápas. „Do 20. minuty jsme hráli dobře, vedli jsme 2:0 a vypadalo to nadějně, jenže pak přišla chyba, Straškov snížil a my najednou přestali. A to jsme hráli proti deseti, když viděl červenou za faul na Bouru Blažek. Soupeři jsme dva góly darovali a už jsme se vezli. Nepochopím, proč jsme po naší druhé brance přestali hrát," čílil se i s odstupem času předseda Podřipanu Zdeněk Fengl.

S jeho hodnocením souhlasil i protějšek Petr Kloub. „Domácí na nás vletěli, dali dva góly a my se báli, abychom nedostali bůra. Naštěstí pro nás pak přestali hrát, naopak naši kluci se po zbytečném vyloučení Blažka semkli, začali bojovat a podařilo se nám zápas otočit."

Branky: Ullman 2 (jedna z pen.) – Novotný 2, Cibulka, Švec, ČK Blažek (Straškov).
Rovné: Vorasický – Týle, Boura, Šámal, Mi. Kouba (75. Ma. Kouba) – Cuchý, Vilánek, Šíma (46. Mejzr), Drobný – Ullman, Řezáč.
Straškov: L. Kloub – Švec, Vlastník, Houdek, Lomaz – Voves (46. Pokorný), Cibulka, Kyncl, P. Kloub – Novotný, Blažek.


Černiv – Č. Kopisty 2:0 (2:0)

Ve šlágru kola si domácí zajistili rozhodující náskok už v prvním poločase, kdy se prosadili Tichý a Oliva. „Nepohlídali jsme si zkrátka začátek, kdy jsme dvakrát inkasovali po standardkách, které byly ovšem hodně dobře kopnuté. My jsme si také něco vytvořili, ale vychytal nás Chodura. Na tom terénu bylo těžké kombinovat, ale myslím, že jsme byli častěji u míče. To nám ovšem k ničemu nebylo," přiznal trenér poražených Jiří Krejza .

Branky: Tichý, Oliva.
Černiv: Chodura – Pa. Vít (54. Lédl), Tichý, Mi. Prágl, Miko – Bovška, Hulala, Oliva, Ma. Prágl – Lubas (86. Česal), Netolický (76. Klug).
Č. Kopisty: Kubíček – Bergl, Horák, Plzák, Šumichrast – Matička, Čámský (55. Kunrt), L. Podaný, Bursa – Rážek, Pe. Podaný.


Lovosice B – Osek 6:0 (2:0)

Půlhodinu se čekalo na úvodní gól, až ve 31. minutě se po přihrávce Kloučka prosadil poprvé Espinosa. Před přestávkou ještě po faulu na Marčaníka proměnil Kočina penaltu. Po změně stran to tam domácím začalo padat, střelcem duelu byl Espinosa se čtyřmi trefami. „Čekal jsem, že se nám proti poslednímu nebude hrát lehce, také nám trvalo, než jsme se rozstříleli. I když výkon nebyl optimální, na vysokou výhru stačil," zhodnotil utkání lovosický kouč Pavel Doležal.

Branky: Espinosa 4, Drbal, Kočina.
Lovosice B: Šafránek – M. Šafránek, Kočina, L. Hrdý, T. hrdý – Klouček, Krpeš (65. Drbal), Hušek (54. Podrazil), Kovařík (57. Kroupa) – Espinosa, Marčaník.


Louny B – Liběšice 1:0 (1:0)

Lounské rezervě stačila k výhře jediná trefa.

Liběšice: Pokorný – Kozel, Koráb, Nepovím, Holub – Petrus (Hrbáček), Knop, Vlk, Janda – Vlasák, Fischer.