Lukavec – Rovné 1:2 pk. (0:1)
Branky: 68. Vacek – 20. Cuchý.
Lukavci sice několik bývalých opor chybělo, ale tím, že je farmou třetiligových Brozan, měl jiné, neméně kvalitní borce, k dispozici. Domácí měli herní převahu, ovšem po standardce inkasovali jako první. S odpovědí přišel až ve druhé půli Vacek, který překonal Doubravu z přímého kopu. Při penaltách pak byl úspěšnější Podřipan.

Lukavec: Kunert – Vacek, Quaiser, Manda, Richtr – Kolář, Grunert, Orem, Henzl – Udatný ( 77. Štěpán), Gajdoš.
Rovné: Doubrava – Boura (53. Hrdlička), Vilánek, Týle – Cuchý, Syrový (62. Ullman), Kotrba (79. Migra), Drobný – Šámal, Kouba, Řezáč.

Straškov – Dubí 3:0 (1:0)
Branky: 11. Blažek, 51. Cibulka, 61. Mareš.
Po těsné prohře s Bezděkovem si Straškovští spravili chuť doma s Dubí. Poprvé udeřili už v jedenácté minutě Blažkem. Krátce po změně stran přidal pojistku Cibulka a když se o chvíli později trefil i Mareš, bylo rozhodnuto. „Výsledek vypadá jednoznačně, ale tak snadné to nebylo. První gól byl takový náhodný, hosté měli dvě nadějné šance. Při nich zasáhl dobře Doležal. Až když se trefil z trestňáku Cíba (Cibulka – pozn. aut.), tak asi bylo jasno. Teď jedeme do Hrobu, kde nás nečeká nic pěkného. Máme nějaké hráče zraněné, někdo ještě jede na dovolenou, no, bude to zajímavé," dodal předseda Sokola Straškov Petr Kloub.

Straškov: Doležal – Švec (81. Rous), Vlastník, Cibulka, Pešek (46. Mareš) – Voves, Jetelina (60. Korous), Waldhauser, Pokorný – Blažek, Novotný.

Litoměřice B – Kozly 4:1 (2:1)
Branky: 5. Páša, 15. Císař, 51. Pekař, 67. Starý – 21. Pyskatý.
Pod vedením trenérské dvojice Radek Bania – Pavel Grund se litoměřické rezervě dařilo. Od úvodu byla lepší a soupeř „ožil" jen na malou chvíli při snížení na 2:1.

Litoměřice B: M. Pechatý – Letafka, Kleniar, Páša, Pekař – Koranda (46. Král), Císař, Flégl, Horváth – Hýř (76. Bartoš), Kubelka (60. Starý).

Liběšice – Černiv 3:2 pk. (1:1)
Branky: 39. Petrus, 62. Knop – 16. Pa. Vít, 59. R. Lubas.
Více příležitostí si sice v duelu vypracovali domácí, ale ti museli dvakrát dotahovat náskok soupeře. Hosté dohrávali bez vyloučeného Lédla a snažili se o brejky. „Po penaltách ten druhý bodík zůstal zaslouženě doma. To sportovně uznali hráči i vedení Černivských. Výkon mužstva a hlavně srdíčko a poctivá dřina jsou příslibem do dalších bojů. Jsem rád, že do týmu výborně zapadl i náš novic Pavel Brabenec z Milešova, který svým výkonem přispěl k tomuto úspěchu," poznamenal kouč Liběšic Jaroslav Bula.

Liběšice: Pokorný – Blažíček – Kozel, Nepovím, Hambálek – Petrus, Knop (66. Žiška), Vlk, Brabenec, Forgač (75. Feistner) – Mikina.
Černiv: Osvald – Česal (78. Mareš), T. Lédl, Udatný, P. Lédl – Bouška, Pa. Vít, Hulala, Pe. Vít – R. Lubas, Netolický (83. J. Lubas).

Libochovice – Č. Kopisty 4:3 (2:1)
Branky: 30. a 48. O. Hudik, 32. a 60. Řezníček – 29. a 68. V. Kutzler, 88. Pe. Podaný.
V utkání se objevili hned tři dvougóloví střelci. Hosté vedli od 29. minuty, ale Libochovičtí si připravili rychlou odpověď. Po změně stran udeřili ještě dvakrát a i když Kopisty zápas zdramatizovaly, na body nedosáhly.

Libochovice: Netolický – Chlouba, Zůna, Wiesner, Henych – Košťál, M. Hudik, Tuček, Řezníček, Červený (70. Jopa) – O. Hudik (90. Došek).
Č. Kopisty: Kubíček – Stáňa (74. Škeřík), Krejza, Burza, Šumichrast, Pe. Podaný, Pa. Podaný (60. Salač), Horák, Kutzler, Tůma, Rážek.

Bezděkov – Hrob 3:2 pk. (0:0)
Branky: 48. Čaněk, 89. Řezníček – 53. Kozák, 70. Pištora.
Na Bezděkově padaly branky až ve druhém poločase. Do toho prvního vstoupili o něco lépe hosté, domácí se zahřívali pozvolna. Čaněk je sice dostal krátce po změně stran do vedení, ale Hrob dvěma góly otočil. Už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, když si minutu před koncem naběhl na centr Řezníček a zajistil remízu. Penalty pak Bezděkovu vyšly. „Já ani nevím, kdy jsem dal naposledy branku. To je snad už dvacet let," usmíval se po duelu hrdina dne – defenzivní štít Jiří Řezníček (r. 1964).

Bezděkov: Čížek – Job (64. Buk), Řezníček, Čaněk, Klepáč – Andres, Matoušek, Pištora (70. Čermák), Hendrich – Jirásek (77. Uchál), Vodrážka (56. Strýhal).