Roudnice B – Milešov 1:2 (0:1). Branky: Gaube – Pe. Pazdera, Pinďák.

Domácím nevyšel úvod, Petr Pazdera dostal střelou z levé strany hosty do vedení už v desáté minutě. Krátce po změn stran využil Milešov nedorozumění v roudnické defenzivě a vedl o dvě branky. Po akci a centru Pavla Bartůňka sice neobsazený Gaube snížil, ale z následného tlaku už domácí nic nevytěžili. „Znovu to nebyl z naší strany žádný krásný fotbal, ale vydřené vítězství. Shodou okolností jsme se dostali na první příčku, ale nějak zvlášť to neřešíme," říkal po derby vedoucí hostujícího týmu David Zázvorka.

Roudnice B: Kysela – Pa. Bartůněk, Cibulka (30. Körmendy), Hendrich, Stuchlý – Hubený, Mikas, Polák – Svátek (46. Chládek) – Gaube, Hlaváček.
Milešov: Šírek – Rendl, Pa. Pazdera, Pinďák, Hajný –  Menhart (78. Hřebík), Petrik (89. Capiali), Hanzl, Chmelař – Pe. Pazdera (70. Kouba), J. Brabenec.


Hrobce – Libouchec 2:2 (1:0)
. Banky: Vokálek 2 – Povejšil 2.

„Vedli jsme z penalty, měli jsme i další šance, ale jako už tradičně jsme je neproměňovali. Dvacet minut před koncem byl v úniku v pokutovém území podražen Petr Bartůněk, rozhodčí hráče vyloučil a my z penalty zvýšili náskok. Jenže místo toho, abychom vedení udrželi, otevřeli jsme nepochopitelně obranu a hosté snížili.

Po chvíli zbytečně ztratil míč Petr Bartůněk, soupeř se opět dostal do brejku a bylo to 2:2. Ke konci si Libouchec vypracoval ještě jednu gólovou příležitost, kterou nevyužil. Byli jsme rádi, že jsme nakonec neprohráli. Zápas byl jednoznačně z naší strany prokaučován," kroutil hlavou předseda Martin Doležil.

Hrobce: Marek Šafránek – Trousil, Jakubec, Řízek, Martin Šafránek – Štorc, Vokálek, Klouček (Štichhauer), J. Bartůněk (Ort) – Pe. Bartůněk,  Císař.


Šluknov – Pokratice 2:1 (0:0). Branky: Záruba, Slanina – Bobek.

„Domácí začali aktivně, takových dvacet minut nás tlačili, ale pak jsme se z toho vymanili a byli podle mého názoru lepší. Nedali jsme dvě tutovky z malého vápna. Ve druhém poločase jsme sice inkasovali, ale pak se hlavou prosadil Bobek a v 81. minutě to bylo 1:1. Jenže bohužel zase jsme téměř vzápětí inkasovali. Otevřeli jsme hru ve snaze vyrovnat a Šluknov mohl z brejků navýšit vedení. Podržel nás ale gólman. Ta porážka mě docela mrzí, když ne na tři, tak na bod jsme měli," dodal pokratický trenér Michal Slabý.

Pokratice: Najman – Kyzlík, Bobek, Vlašič, Mareda – Chvála, Grunert, Knop, Čejka – Mikina (65. Dvorský), Bergmann.