Hrobečtí zdolali Šluknov, roudnická rezerva Trmice. Pokratice podlehly v Libouchci, Milešov vysoko v Jílovém a Křešice doma Rumburku.

Křešice – Rumburk 0:1
Křešice doma podlehly nejtěsnějším rozdílem. „Hosté sice byli o něco fotbalovější, ale na bod bylo,“ tvrdil sekretář domácích Petr Kořán. „Já bych řekl, že jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Hosté měli snad jen prvních dvacet minut. Ve druhé půli jsme tlačili, ale nedokážeme dát branku,“ povzdychl si obránce Jiří Řezníček.

Branka: Pilko, ŽK 4:2, ČK Šott (R.), poločas 0:1, r. Zítko, 60.
Křešice: Kouba – Řezníček st., Zdvořák, Vundrdle, Kühn – Patka (70. Myšák), Harvatovič, Hurt, Rusý – Bystrov (46. Suchánek), Lepič.   

Hrobce – Šluknov 4:1
Střetnutí mělo dramatickou předehru. Pro hosty velmi nepříjemnou. Kdo ví, co je to Šeberák, tedy kopec od Varnsdorfu směrem na Cvikov, tuší, čeho se bude týkat následující faktická poznámka. „Byla to hrůza. Tenhle kopec se nedal v sobotu vyjet. Vozovka představovala kluziště. Museli jsme se vrátit a do Hrobců zamířit oklikou přes Německo,“ vysvětlili menší zpoždění hosté. Vlastní zápas  nepostrádal kvalitu. „Věděli jsme, do čeho jdeme. Rád bych kluky pochválil za solidní a hlavně koncentrovaný výkon. Vezmu-li v potaz všechna pro a proti, pak jsme uspěli proto, že jsme byli v koncovce důraznějším a hlavně přesnějším mančaftem,“ zhodnotil výkon svěřenců hrající trenér vítězů Marián Řízek. „Když se před týdnem trefil bráška třikrát, řekl jsem si, proč bych ho dnes  nemohl překonat právě já,“ smál se spokojený autor všech tref domácího mužstva Jan Bartůněk.

Branky: P. Bartůněk 4 – Lehr, ŽK 1:2, poločas 1:1, r. Zavadil, 60.
Hrobce: Fišer – Řezníček ml. (46. Ort ml.), Jakubec, Studený, Trousil – Krpeš, Řízek, L. Štorc,Trnka – T. Štorc, J. Bartůněk.

Jílové – Milešov 5:1
V souboji celků z vrchních pater tabulky byli překvapivě mnohem lepší domácí, kteří nasázeli celku z pod Milešovky pět branek.

Branky: Barilla 2, Florián 2, Just – Hájek, ŽK 2:2, poločas 1:1, r. Lenkvík, 80.
Milešov: Boháč – Rendl, Pazdera, Petrik, L. Hajný – J. Hajný, Menhart, Kouba, Fiala – Chmelař, Jablonka (80. Zajíc)

Libouchec – Pokratice 3:1
„Už v 6. minutě udělali hráči Pokratic chybu, ale Vyhnal šanci nevyužil. Pak se ale trefil Novák přesně k tyči a šli jsme do vedení. Poté uvolnil Černý Drhu, ale ten netrefil branku,“ vrátil se k utkání vedoucí týmu z Libouchce Roman Král a dodal: Ve 42. minutě byl sice vyloučen hráč soupeře, ale do přestávky hosté po standardce vyrovnali. Po přestávce využil Drha špatný odkop brankáře a z 25 metrů skóroval. Pak už hráli hosté vabank a po Vyhnalově akci uzavřel skóre utkání Hejna.

„Domácí se dostali do vedení snad z první střely na branku. Pak jsme si nechali dát zbytečně červenou a ve druhé půli už byli domácí lepší. Soutěž je vyrovnaná, takže když hrajete v deseti, je to hned znát. V závěru jsme sice zkusili hrát na riziko, ale nic jsme z toho nevytěžili,“ dodal trenér Pokratic Michal Slabý.

Branky: Novák, Drha, Hejna – Bobek, ŽK 5:1, ČK Kocman (P.), poločas 1:0, r. Novotný, 80.
Pokratice: Najman – R. Krejčík, Vlašič, Faust, Bobek-  Chvála (Mareda), Grunert (S. Krejčík), Knop, Kocman – Mikina (Čejka), Bergmann.

Roudnice B – Trmice 4:1
Po dvou nevydařených duelech se Střekovem a ve Šluknově se fotbalisté rezervy vzpamatovali. Ve třetím jarním utkání zdolali Trmice 4:1. O všem podstatném se rozhodlo už v úvodu. Poprvé překonal hostujícího gólmana Ajma Kmoch. „Přiznám, že jsem spíš centroval, ale brankář si to tam trochu hodil,“ prozradil autor úvodní trefy. Domácí se pak prosadili v první čtvrthodince ještě dvakrát. Na 2:0 zvyšoval Gaube a třetí gól přidal Neuman.
Ten pak po úniku nahrával do tutovky Gaubemu, ten však netrefil míč ideálně a ten doplachtil jen k pravé tyči trmického týmu. Před koncem poločasu se hosté z Ústecka, kteří hráli proti silnému větru, přece jen dočkali. Z hranice vápna vypálil levačkou Mikeš, Kysela míč jen vyrazil a Hrudka dorážku zvládl.
Ve druhé části hosté sice tlačili, ale v koncovce příliš nebezpeční nebyli. Lepší šance na skórování si připravovali z brejků domácí. Gaubeho zblokovali obránci, Srp trefil ve skluzu gólmana. Na druhé straně se z první opřel do míče Uhlíř, branku ale netrefil. V 85. minutě našel uličkou Gaube Púčalu, ten posunul na Neumana, ovšem Mikeš na poslední chvíli zabránil čtvrtému gólu. Toho se však Roudnice B přece jen dočkala. V poslední minutě rychle rozehrál standardní situaci Mikas, Púčala unikl po pravé straně a Kmoch měl snadnou úlohu – 4:1.

Branky: Kmoch 2, Gaube, Neuman – Hrudka, ŽK 3:2, poločas 3:1, r. Šimeček,  20.
Roudnice B: Kysela – Koubek, Polák, Körmendy, Stuchlý – Púčala, Mikas, Srp, Kmoch – Gaube, Neuman.