Jen od roku 2016 najdete ve fotbalovém životopise urostlého útočníka Štěpána Kacafírka hned pět klubů: Český Brod, Litoměřicko, Příbram, Ústí nad Labem a Slavoj Vyšehrad. Tam se není rozhodl skončit.

„Byl ve svém klubu nespokojený a vyjádřil zájem hrát u nás v Kutné Hoře. Je to pro nás velká posila. Slibujeme si od něj hlavně zvýšení produktivity v útoku. Očekáváme od něj hlavně branky,“ těší se na spolupráci kutnohorský trenér Radek Kulhánek.

Kacafírek začínal s fotbalem v Červených Janovicích, odkud se přes Zbraslavice, Kutnou Horu a Kolín dostal do mládežnických kategorií pražské Sparty. Dále působil v Blšanech, kde si zahrál krátce nejvyšší soutěž. První ligový gól však vstřelil loni v Příbrami, která ho angažovala, když jí v dresu Litoměřicka skvělým výkonem pomohl vyřadit v Českém poháru. "Je to pro mě obrovská šance," plánoval tehdy Štěpán Kacafírek.

V Příbrami však naskakoval většinou jako náhradník, svůj jediný ligový gól trefil do sítě Jablonce. Ještě loni v květnu naskočil v nejvyšší soutěži proti Spartě, nyní se vrací na Kutnohorsko.

V domovském okrese naposledy působil v roce 2014, když oblékal divizní dres Suchdola a střílel za něj fůru branek. Potvrdí pověst bombarďáka i v Kutné Hoře?

Real Madrid - Barcelona: Pohled do publika
Real nebo Barcelona? Plzeň se dozví soupeře pro Ligu mistrů