Když v 11. minutě otevřel skóre hostující Jirásek, zřejmě nikdo z 80 přihlížejících fanoušků nečekal, že to bude branka poslední.

Vedoucí celek tabulky se sice snažil o vyrovnání, to se mu ale nepovedlo. Přesto, díky zaváhání Českých Kopistů, zůstává se čtyřbodovým náskokem v čele tabulky. Na druhé místo se posunul právě Bezděkov, Kopisty spadly po porážce 2:5 s Černiví až na třetí příčku.

Zajímavý souboj se odehrál také v Lukavci, kde hostovaly Dušníky. Oba celky bojují o záchranu, k čemuž se potřebují umístit nejhůře ve středu tabulky. Domácí celek začal aktivněji, měl více ze hry, skórovali však hosté, kteří nakonec zvítězili 2:0. Obě trefy obstarala zimní posila z ČFL Jiří Šimral.

„Domácí byli v úvodu lepší, my jsme se spíše vyrovnávali s dopoledním časem výkopu a zjišťovali, že už se hraje fotbal,“ hodnotil trenér Dušníků. „Tento zápas byl typickým příkladem toho, že fotbal se nehraje na držení míče, ale na góly,“ dodal.

V dalších zápasech přehrálo Litoměřicko C Malé Žernoseky 5:2, Libochovice padly 0:2 v Ohníči a Rovné podlehlo na domácím pažitu Černčicím 0:1.