Štětí si v první půli vypracovalo vedení 3:1, Slaný ale po pauze dokázal srovnat. Když vstřelil čtvrtou branku deset minut před koncem hostující Belák zdálo se, že štětští budou dva zápasy po sobě stoprocentní, jenž v 93. minutě srovnal na 4:4 Galbavý.

V penaltovém rozstřelu zahodilo Štětí dvě ze tří úvodních penalt, jenže ke skvělému výkonu se vzepjal brankář Sailer. Ten chytil třetí, čtvrtou i pátou penaltu domácích a jeho tým tak nakonec penaltovou loterii otočil na 3:2 a odvezl si dva body za výhru 5:4 na penalty.

„Po dvou neproměněných penaltách ve 2. a 3. sérii už se asi naši fanoušci smiřovali jen s bodem, ale pak se díky skvělým zákrokům Václava Sailera situace obrátila a bylo z toho penaltové vítězství,“ těšil se ze skvělého obratu manažer Štětí Milan Plíšek. Toho ale mrzela ztráta bodu, protože hned v první minutě viděl červenou kartu domácí Jaráb. „Před zápasem bychom dva body brali. Podle průběhu utkání jsme ale měli vyhrát. Celých 89 minut jsme hráli proti deseti a v přestávce vedli 3:1. Měli jsme to skvěle rozehrané. Opět se ukázalo, že naše obranná činnost má velké slabiny. Inkasovat 4 branky od mužstva, které hraje v 10, není dobrou vizitkou.“ 

Fotbal, divize B, 6. kolo:
Slaný - Štětí 4:5 PK (1:3, 4:4, -2:3pen)
Branky: 8. a 59. (pen) Nádeníček, 49. Mareš, 93. Galbavý - 3. a 32. Brandejs, 27. Vimr (vl.), 80. Belák
Rozhodčí: Eibl. ŽK: 2:3. ČK: 1:0 (1. Jaráb). Diváci: 200.
Štětí: Sailer - Kala, Ransdorf, Slanička, Vacek - Slavíček, Pícha (74. Brůža), Neuman (46. Prieložný), Belák (88. Podhorský), Mencl - Brandejs (90. Feko)