Značku Regionální potravina letos získaly tyto výrobky:

· Hynek Jirman z Dolní Poustevny za výrobek SRNČÍ TOKÁŇ 66% masa

· Martin Honza z Růžové u Hřenska za výrobek PŘÍRODNÍ SÝR S ČESNEKEM

Značku Nejlepší regionální výrobek Ústeckého kraje – kraje Přemysla Oráče letos získaly tyto výrobky:

· Petr Psota z Kytlic za KOLEKCI CHUTNEY

· Eva Parásková z Kytic za LOUPEŽNICKÉ SUŠENKY

· Fama Nová Víska z Dolní Poustevny za KOZÍ SÝRY

· Firma Pikanto: Petr Kacálek a Petr Heindrich z Jiřetína pod Jedlovou za výrobek RESTVANÁ HLÍVA V HUSÍM SÁDLE S CHILLI A ŽAMPIONY

Prvních pět zmíněných výrobců jsou současně držitelé značky Českosaské Švýcarsko – regionální produkt.

Dana Štefáčková, MAS Český sever