Pracovnice Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi nakonec dospěly k nápadu zorganizovat letní fotografickou soutěž pro děti a mládež od 6 do 18 let na téma „Když jdu ven“. Potenciální účastníky soutěže vyzývají, aby se vyfotili, jak venku tráví svůj volný čas, a to ať už s kamarády nebo sami.

Zájemci o soutěž mohou zasílat svou fotografii s uvedeným křestním jménem a věkem do zpráv facebookového profilu Naděje Aktivizační Služba či na e-mail lucie.putnova@nadeje.cz. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu fotografii a organizátoři soutěže upozorňují, že všechny snímky s nahotou, erotickým nebo násilným obsahem budou bez výjimky vyřazovat.

Co by to ale bylo za soutěž bez vítězů a zasloužených odměn? Slavnostní vyhlášení spojené s fotografickým workshopem proběhne 5. listopadu v sále Okamžik (Čajovna Hóra) v Litoměřicích. Výherci se mohou těšit na zajímavé fotografické ceny.

Litoměřická Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi organizace Naděje bezplatně pomáhá rodinám v nepříznivé sociální situaci ke zlepšení životních podmínek a zodpovědnému způsobu rodinného života. Více informací o službě najdete na webové stránce www.nadeje.cz/litomerice/socialne_aktivizacni_sluzba_pro_rodiny_s_detmi.

Richard Brejša