Lidská, empatická a profesionální. Tak Annu Nogovou hodnotí její pacienti na stránkách ZnamyLekar.cz, které slouží pro vyhledávání lékařů a kam pacienti píší také své zkušenosti s daným odborníkem.

„Nejlepší lékařka, jakou kdy měl člověk možnost poznat. Včetně sestry. Jen velká škoda a hrůza, že obě končí. To je pro pacienta jako já, která jsem byla u paní doktorky Nogové v evidenci přes 30 let, přímo osobní tragédie. Nedá se to ani popsat," napsala do komentářů jedna z pacientek Růžena.

Samotná ordinace, kterou měla Anna Nogová ve Školní ulici, však nekončí. Převezme ji síť ordinací Všeobecný lékař. Informovala o tom marketingová ředitelka společnosti Barbora Lišková.

Ředitlka Hospice sv. Štěpána Monika Marková.
Ředitelka hospicu: Za pacienty jsme najezdili již 60 tisíc kilometrů

„Paní Nogová se snažila zajistit svým pacientům kontinuální zdravotní péči, a proto již před časem oslovila primářku Olgu Janovskou, aby pod hlavičkou společnosti Všeobecný lékař zdejší praxi převzala," uvedla Barbora Lišková.

V následujících dnech se chystá rekonstrukce ordinace.

„Bude vybavena nejmodernější přístrojovou technikou. K dispozici tu bude měření CRP, INR pro pacienty na Warfarinu a EKG," popsala Lišková.

Od 10. července pak ordinace ve Školní ulici začne opět ordinovat. Veškeré zdravotní služby pro pacienty zůstanou bezplatné a stávající pacienti automaticky přecházejí do péče nového ordinujícího lékaře, kterým prozatím bude lékařka Olga Janovská.

„Zároveň budeme do této ordinace přijímat nové pacienty," dodala Lišková.

Ilustrační foto
K nám nejezděte, vzkazuje lidem plicní oddělení v Ústí nad Labem