Startuje hlasování pro Sluníčko Deníku, soutěže pro odvážné a šikovné holčičky s talentem, jejíž vítězka bude dětskou tváří Deníků na severu Čech a vyhraje skvělé ceny. Z Litoměřicka bude o postup do velkého květnového finále bojovat šest malých slečen.

Dvě finalistky vyberou čtenáři Litoměřického deníku a webu www.litomericky.denik.cz

A jak můžete svoji favoritku poslat do finále?

Podpořit dívky můžete dvěma způsoby. A to prostřednictvím hlasovacího kuponu, který vyjde v tištěném Deníku každou sobotu. Vyplněné hlasovací lístky můžete odevzdat v redakci nebo zaslat do 21. dubna na adresu: Litoměřický deník, Mírové nám. 28, 41201 Litoměřice.

Hlasování, ze kterého vzejde druhá finalistka, najdete pod tímto článkem. Hlasování bude ukončeno v neděli 23. dubna přesně o půlnoci.

Velké finále se uskuteční v sobotu 13. května v Městském divadle v Novém Boru. Tam se dostanou dvě malé slečny z každého z deseti okresů ze severních Čech. Celkovou vítězku, která se může těšit na řadu cen, vybere odborná porota, ve které zasedne moderátorka Kristýna Kloubková nebo Miss ČR Kateřina Průšová. Slavnostním odpolednem bude provázet Mahulena Bočanová.

Velikonoční jarmark v Úštěku 2017
Foto: Jarmark v Úštěku navštívily tisíce lidí

Vítězka získá titul Sluníčko Deníku, krásnou korunku a velký dort, smlouvu s modelingovou agenturou, víkendový wellness pobyt, poukazy do nákupních center nebo na odpolední menu na oslavu a mnoho dalších krásných cen. Zkrátka nepřijdou ani ostatní finalistky.

1. VANESA MIKULOVÁ - 6 let, Roudnice nad Labem

1. Vanesa Mikulová - 6 let, Roudnice nad Labem.Zdroj: archiv rodiny

Veselá a milá princeznička. Má ráda sportování, hlavně kolo a brusle. Velice ráda tancuje a miluje pohyb, z hraček nejvíce barbíny a lego. Těší se na nové focení, ráda pózuje fotografům.

2. ŠÁRKA ŠAFRÁNKOVÁ - 10 let, Krabčice

2. Šárka Šafránková - 10 let, Krabčice.Zdroj: archiv rodiny

Šárka má stále plno energie, ráda tančí, zpívá, kreslí a věnuje se gymnastice. Navštěvuje kroužek keramiky a volné chvíle tráví s kamarádkami v přírodě. Svým úsměvem vždy všechny okolo sebe rozveselí.

3. BEÁTA BRÁDKOVÁ - 8 let, Roudnice nad Labem

3. Beáta Brádková - 8 let, Roudnice nad Labem.Zdroj: archiv rodiny

Beáta je velmi usměvavé a živé děvčátko. Ráda zpívá, chodí do pěveckého sboru. Dva roky chodí na atletiku. Již čtvrtým rokem navštěvuje kroužek mažoretek a roztleskávaček.

4. EVELYN DOKOUPILOVÁ - 6 let, Litoměřice

4. Evelyn Dokoupilová - 6 let, Litoměřice.Zdroj: archiv rodiny

Evelynka je kamarádská a stále v pohybu. Navštěvuje řadu kroužků - trampolínu, flétnu, atletiku a mažoretky. Má ráda pohádku "Ledové království".

5. LEONA HESOVÁ - 6 let, Předonín

5. Leona Hesová - 6 let, Předonín.Zdroj: archiv rodiny

Leonka je takové sluníčko. Vždy usměvavá s dobrou náladou. Zajímá ji cokoli nového, je velmi společenská, milá a přátelská. Ráda maluje, tančí a cestuje. Miluje zvířátka a přírodu. Ještě ani nezačala chodit a už ji zajímala maminky kosmetika, ráda se převlékala a hned jak začala chodit, vyzkoušela všechny její boty na podpatku. Prostě malá modelka… To jí zůstalo doposud.

6. VERONIKA HOMOLOVÁ - 9 let, Libochovice

6. Veronika Homolová - 9 let, Libochovice.Zdroj: archiv rodiny

Verunka ráda tančí, cvičí a sportuje. Chodí na aerobik, volejbal, mažoretky a rope skopping. Je hodná a přátelská a ráda se učí nové věci.

HLASOVAT JE MOŽNÉ JEDNOU ZA 24 HODIN!