VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Maso z porážky je znehodnoceno

Lovosice – Nelegální porážení prasat v bývalém zahradnictví naproti Lovochemii skončilo.

8.12.2009 2
SDÍLEJ:

SPECIÁLNÍ POSTŘIK, který aplikovali veterináři na maso, znemožní jeho další využití v potravinářském průmyslu.Foto: Deník/Zdeňka Studená

Vietnamci, kteří byli o víkendu přistiženi přímo při porážení vepřů, už nemohou maso dále zpracovávat.

V pondělí místo opět navštívili inspektoři litoměřického pracoviště krajské veterinární správy, rozpečetili mrazáky i uzavřené dodávky a všechno maso i vyrobené polotovary znehodnotili.

Maso o celkové váze 848 kg bylo odvezeno do kafilerie. Jeho odvoz zaplatil v hotovosti jeden z Vietnamců. Deset živých vepřů, kteří v areálu zůstali, bude odvezeno na nucenou porážku.

Autor: Zdeňka Studená

8.12.2009 VSTUP DO DISKUSE 2
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

ČFL: Brozany - Písek
7

FOTO: Brozany se doma k výhře protrápily

Vinobraní ve Velkých Žernosekách 2016
35

Soutěž: Vyhrajte s Deníkem lístky na vinobraní do Velkých Žernosek

AKTUALIZOVÁNO

Po pádu z Karlova mostu zemřel herec Jan Tříska, učitel z Obecné školy

Smutná zpráva. Oblíbený český herec Jan Tříska, který v sobotu spadl z Karlova mostu v Praze do Vltavy, zemřel. Představiteli učitele z filmu Obecná škola bylo osmdesát let. Od pondělí měl natáčet snímek Na střeše. 

AKTUALIZUJEME

V Doubici zavraždili mladou dívku, další bojuje o život

Doubice - Od neděle vyšetřují policisté brutální vraždu v Doubici na Šluknovsku. Podle informací měla být zavražděna čtrnáctiletá dívka, další šestnáctiletá dívka byla vážně zraněna.

Lacko si k narozeninám nadělil vítězství. Titul ještě počká

Le Mans (Od zpravodaje Deníku) – Oslava titulu se odkládá. Pokud Adam Lacko usedne na evropský truckový trůn, bude to až při posledním podniku sezony ve španělské Jaramě.

Na litoměřickém náměstí vznikla nová restaurace

Litoměřice - Už několik týdnů funguje pod Kalichem na Mírovém náměsí v Litoměřicích kavárna a bistro s názvem Mírovo 10. Proč se majitel vyhlášeného baru Shaker rozhodl podnik otevřít a v čem chce být odlišný od ostatních restaurací? O tom vypráví Miroslav Stejskal v rozhovoru pro Litoměřický Deník.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení