Místo uhájil Radek Lončák, radní za ODS a místostarosta Jan Szántó z ČSSD, který má ve své kompetenci na městě zdravotnictví a sociální služby. Zatímco Lončák 19. července zvedl ruku pro odvolání dnes již bývalé dozorčí rady nemocnice, Szántó se zdržel. V dozorčí radě i nadále zůstává podnikatel Daniel Sadil.

Oproti předešlé dozorčí radě je nová šestičlenná. Dále byli zvoleni lékaři Vladislav Procházka, který je rovněž zastupitelem, a to za TOP 09. Spolu s ním se do dozorčí rady dostala Jana Štěrbová. Za zaměstnance nemocnice bude v dozorčí radě sedět Martin Bukvář. Ten byl rovněž členem výběrové komise, která doporučila jmenovat novou ředitelku nemocnice Stanislavu Pánovou.

Naopak do nové dozorčí rady již nekandidoval Hassan Mezian (ČSSD), který se tento týden vzdal i postu městského radního. „Odvolání celé dozorčí rady byla pouze záminka, abych byl odvolán," uvedl. Do dozorčí rady už nechtěl kandidovat Roman Záhora. „Nevěděl jsem o tom a překvapilo mě to. Moje role v dozorčí radě ale byla malá, já jsem lékař a poslední dobou se řešily většinou jen ekonomické záležitosti." Radnice jako důvod odvolání dozorčí rady uvedla sjednocení funkčního období členů.