Sloužit má obyvatelům i návštěvníkům města. Kromě přesné polohy, kde se jednotlivá sportoviště nacházejí, lze z mapy získat i základní přehled o tom, k čemu jsou hřiště určena a jak jsou vybavena. Mapu totiž doplňují i snímky.

Novou aplikaci připravilo oddělení informatiky městského úřadu, zobrazitelná je také v mobilních zařízeních, jako jsou chytré telefony a tablety.

Nekuřácké podniky i parkovací zóny

Nejedná se však o jediné mapy, které Litoměřice provozují. Na stejném portálu lze nalézt také přehled parkovacích zón ve městě, bloků pro úklid ulic, mapy se stanovišti kontejnerů pro separovaný odpad, s nekuřáckými provozovnami, mapu sociálních služeb či bezbariérových tras.

Nechybí ani mapa zimní údržby či památkové péče s vyznačením hranic městské památkové rezervace nebo nemovitých památek včetně fáze jejich obnovy.

Radnice také na sociálních sítích

Podle mluvčí Litoměřic Evy Břeňové jsou mapy dalším krokem v procesu zkvalitňování webových stránek města. Nový web má radnice zhruba rok, staré stránky lze ještě najít na adrese radnice.litomerice.cz. Město se rovněž prezentuje na Facebooku, Twitteru nebo YouTube.