LITOMĚŘICE

V neděli od 15 do 20 hodin oslaví jubilejní dvacáté čarodějnice opět na Střeleckém ostrově. Děti se mohou těšit na bohatý program zahrnující vystoupení Majdy Reifové, představení divadla Koloběžka, tradiční soutěže a vystoupení kroužků DDM Rozmarýn.

ROUDNICE NAD LABEM

Celoměstské pálení čarodějnic bude opět na Husově náměstí. Průvod vyjde v 16 hodin od prodejny Lidl za doprovodu Dechového orchestru mladých a mažoretek DDM Trend. O půl hodiny později na Husově náměstí začíná bohatý program. Těšit se můžete na vystoupení zpěvačky Madii či skupin Bordo a Dokola, na loutkové představení, pro děti bude připravena dílnička, soutěže a skákací hrad.

ŠTĚTÍ

Pálení čarodějnic odstartuje lampionovým průvodem z Ostrovní ulice na Mírové náměstí. Vatra bude zapálená u Labe ve 21 hodin a 21.30 hodin bude následovat ohňostroj na téma Kráska a zvíře.

LOVOSICE

V Lovosicích se čarodějnice a čarodějové sejdou v 17 hodin na Osmičce. Večer odstartují hudební soubory lovosické ZUŠ. Nebude chybět volba Miss čarodějnice a patnáct minut před dvacátou hodinou zapálení ohně a upálení čarodějnice. Poté vystoupí skupina historického šermu Lepus a dvě hudební skupiny Vintage Retro a Paradox.

Pálení čarodějnic v Třebenicích
FOTO: Čarodějnice v Litoměřicích, Žalhosticích, Lovosicích a Třebenicích

TŘEBENICE

Třebenické ženy pořádají pálení čarodějnic letos s předstihem. Sejdou se už v pátek 28. dubna v 16 hodin před tamní základní školou. Na děti čeká bezpočet soutěží o ceny a také soutěž o nejhezčí čarodějnické brýle.

LIBOCHOVICE

V Libochovicích se tradiční slet koná v městském parku v Libochovicích v neděli 30. dubna od 18 hodin. Návštěvníkům zahraje kapela No Headache, pro děti bude připravena čarodějná stezka, jízda na segwayích, přehlídka masek a světelná show, na závěr večera vynesení rozsudku a zapálení hranice s čarodějnicí.

BUDYNĚ NAD OHŘÍ

V Budyni nad Ohří čarodějnice vyrazí v 18 hodin průvodem od základní školy na nádvoří Vodního hradu. A nebude chybět ani volba miss čarodějnice.

Maturitní ples Gymnázia Roudnice - sobota 30. 1. 2010 - Dům kultury Litoměřice.
Pronájem kulturáku za téměř šedesát tisíc studenty štve

ÚŠTĚK

Úštěcké čarodějnice se sejdou v neděli 30. dubna v 17 hodin u synagogy a společně vyrazí městem na hřiště u rybníka Barvíř, kde bude čekat občerstvení a samozřejmě spousta zábavy.

TEREZÍN

V Terezíně se pálení čarodějnic uskuteční již v pátek 28. dubna v Domově se zvláštním režimem. O den později se čarodějnici chystají upálit také na hřišti v Nových Kopistech.

BOHUŠOVICE NAD OHŘÍ

Už na pátek si tradiční akci naplánovali také v Bohušovicích. Večerní program začne v 18.45 hodin na Husově náměstí, odkud průvod vyrazí opékat vuřty k řece Ohři. Ohně budou o tomto víkendu hořet i na dalších místech Litoměřicka. V neděli 30. dubna se „čarodky“ konají také v areálu chovatelů v Třebušíně a v sobotu 29. dubna i v Hrobcích a Rohatcích, kde se chystá i bojová stezka odvahy.

Ilustrační foto.
Muž z Litoměřicka okrádal babičky v celém Česku