Velký zájem lyžařů zaznamenaly zimní areály hlavně v sobotu, kdy opět jednou vysvitlo sluníčko. V neděli byla už návštěvnost slabší, shodli se provozovatelé. Podmínky k lyžování jsou stále velmi dobré, na svazích leží v průměru přes půl metru sněhu.

Stále v provozu zůstává Litoměřicku nejbližší areál v Malečově, na hranici Litoměřického a Ústeckého okresu. „Přes týden budeme jezdit večerní lyžování, a to od 18 do 20 hodin," sdělil Deníku Miroslav Fára ze Skiklubu Pohoří u Malečova.

„Podmínky jsou opravdu výborné, takové už dlouho nebyly," řekl Jindřich Holinger 
z lyžařského areálu Zadní Telnice na Ústecku. Lidí by ale podle něj mohlo být víc. „Návštěvy jsou průměrné," přiznal. V Telnici je v provozu celý areál, všech osm vleků. Na svazích tam leží od 60 do 90 centimetrů sněhu. Už tři týdny se v Telnici lyžuje za snížené ceny, děti do 12 let zaplatí za celodenní lyžování stokorunu, ty starší 250 korun. V Telnici by se mělo lyžovat až do Velikonoc. „Pokud tedy nepřijde nějaká silná obleva 
a velké deště," zdůraznil Holinger.

Velmi dobré podmínky nabízí lyžařům i Sport areál Klíny na Mostecku. Lyžuje se hlavně na technickém sněhu, návštěvníků ale bylo o víkendu dost.

„V sobotu bylo hezky, takže lidí bylo opravdu hodně, v neděli bylo zataženo, trochu sněžilo a lidí bylo méně," řekl  Josef Dlouhý z areálu. V Ústeckém kraji je jediný, kde vozí lyžaře lanovka. Na svazích 
v areálu leží kolem půl metru sněhu a upraveny jsou nejen sjezdovky, ale i okruhy pro běžkaře.