Velkou premiéru zažil Pavel Hon (8 let) v mladších žácích. V semifinále lightcontactu do 28 kg porazil Lagrona (Hammersgym Běhařov) a ve finále nestačil na o čtyři roky staršího Kousala (Iron Fightters). V kicklightu přešel znovu přes Lagrona, ale pro finále už mu nezbývaly síly, a tak prohrál kontumačně.

Alexander Moravec (16) se v semifinále kicklightu juniorů do 63 kg utkal Malánem (Slovensko). K vidění byly pěkné kombinace z obou stran. „Alex neustále tlačil soupeře a první dvě kola jasně vedl. Ve třetím si ale tato taktika vybrala svou daň, polevil v tlaku, soupeř začal dotahovat a několik vteřin před koncem zápas otočil a zvítězil o jeden bod. Pro Alexe to byla obrovská zkušenost, která mu ukázala, že se dá dobře bojovat i s těmi nejlepšími," poznamenal trenér Vít Masopust. V boji o bronz se Moravec zranil a nebyl schopen pokračovat.
El Jafar (13) startoval v lightcontactu starších žáků do 42 kg, kde postoupil až do finále proti Jankovi (Wolf tým Havířov.) Ve vyrovnaném zápase Jafar jasně dominoval lepší technikou, ale zaostával silově, a tak těsně prohrál na body.

V kategorii starších žáků do 52 kg nejprve Filip Kafka (15) prohrál v semifinále lightcontactu se Slobodníkom, ale v boji o třetí místo jasně porazil Suchého (CHB gym Brno). V kicklightu se dostal až do finále, kde i přes dobrý výkon nestačil na Slobodníka.

Antonín Lupínek (15) postoupil v kicklightu starších žáků do 63 kg do finále, kde zaspal proti Dvořáčkovi (Falcon Vysoké Mýto) začátek a to, co soupeř nabodoval v úvodu, již nedokázal dohnat. V semifinále lightcontactu porazil v prvním kole RSC Vrůbla (FOX Ústí n. L.) Ve finále narazil na Žílu (Wolf Havířov). „Hned při první kombinaci se Žíla trefil přesným sidekickem a Tonda se musel nechat ošetřit. Poté na soupeře vletěl a dokonce ho poslal k zemi po parádní boxerské kombinaci. Do druhého kola však kvůli zranění nebyl schopen nastoupit. Zápas jsme museli skrečovat."

Lenka Masopustová (14) startovala v disciplínách starších žákyň do 65 kg. Nejprve postoupila v lightcontactu do finále, kde čekala Sotonová (Karate Relax Děčín), která se vyznačuje velmi tvrdým nátlakovým stylem, díky kterému jasně zvítězila v nižší váhové kategorii. Masopustová zase disponuje lepší technikou. „V prvním kole se dařilo se soupeřkou bojovat na dálku a nepouštět si ji k tělu. Na konci Lenka vedla o 15 bodů a zápas byl ukončen, Lenka jasně zvítězila." Stejné obsazení mělo i finále kicklightu. I zde lovosická bojovnice jasně bodovala a celý zápas vedla, ale už se jí nedařilo soupeřku držet od těla, a tak byl duel plný tvrdých výměn. Masopustová však i tentokrát na body jasně zvítězila.

Lovosické bojovníky čeká nyní Světový pohár v Maďarsku a na konci května ME v kickboxu WKU v Liberci. 

Bodované výsledky: Lenka Masopustová: 2x1. místo lightcontact / kicklight st. žákyně 65 kg. El Jafar: 2. lightcontact st. žáci 42 kg. Filip Kafka: 3. lightcontact st. žáci 52 kg, 2. kicklight st. 52 kg. Antonín Lupínek: 2x2. lightcontact / kicklight st. žáci 63 kg. Alexander Moravec: 4. kicklight juniorů 63 kg.