„Tato liga je určena pro děti a juniory soutěžící v polokontaktních disciplínách. Náš klub v Praze zastupoval v roli rozhodčího Stanislav Godla, který přitom také zdárně plnil roli kouče našich mladých bojovníků," prozradil Vít Masopust ze Schejbalgymu, který trochu litoval, že tohoto kola se mohli zúčastnit pouze dva lovosičtí bojovníci. Ti však ve svých kategoriích jasně zazářili.

Jako první zápasil v kategorii kicklight starších žáků do 52 kg Mahammad Jafar (15 let), který vybojoval první místo, když se dostal až do finále, kde se utkal s Matyášem Davídkem z klubu TCB Slaný.

„Miky již v prvním kole nenechal nic náhodě, svého soupeře od začátku doslova válcoval, což vedlo k ukončení r.s.c. v prvním kole. Miky tak pokračuje ve vítězném tažení touto ligou," dodal spokojený Masopust.

Dalším – neméně úspěšným borcem byl jeho bratr El Jafar (12 let). Ten soutěžil rovnou ve třech disciplínách v kategorii mladších žáků do 32 kg. V první disciplíně pointfighting nestačil v semifinále na Tadeáše Slavíka z klubu Iron Fighters a obsadil třetí místo.

V další kategorii kicklight se se stejným soupeřem utkal ve finále, kde již Slavíka jasně porazil na body a získal zlatou medaili. V další kategorii lightcontact se nejprve v semifinále potkal s Matějem Vlasákem z Orient Fighting clubu, kterého jasně porazil na body. A stejně tak ve finálovém boji jasně vyprovodil Vojtěcha Tomana z klubu Hammersgym Běhařov.

„El si vybojoval další zlatou medaili a jako jeho bratr zatím v SAP lize v těchto dvou disciplínách nepoznal hořkost porážky," poznamenal Vít Masopust.