„Naše hra se úplně rozsypala na akce jednotlivců, ztratila jakýkoliv řád," kroutil hlavou ředitel lovosického klubu Vojtěch Srba.

Lovci diktovali tempo a po první půli vedli 17:13. Pak se ale nadupaná hala nestačila divit, co se to děje. Pět technických chyb domácích přineslo rychlé vymazání náskoku. Zkoprnělí domácí nedokázali zareagovat a za dalších pět minut už prohrávali 18:22. K tomu se přidala červená karta pro kanonýra Motla za nastřelení brankáře Štochla a poslední naděje Lovosic definitivně padly.

„Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, kdy se nám dařilo dávat jednoduché branky. O našem neúspěchu rozhodl postupný útok, kdy jsme nepochopitelně hledali pivota a tím ztráceli míče. Plzni prakticky stačilo zakončovat z rychlých protitútoků. Když už jsme se dostali do střelecké šance, tak jsme ji nedokázali proměnit, o čemž svědčí naše dvě branky za dvacet minut druhé půle," povzdechl si Srba.

Lovosice – Plzeň 22:29 (17:13) Nejvíce branek: Malý 6/1, Motl 5/1, Bouček 4/2 – Tonar M. 9, Ivancev 5, Poloz 4. Rozhodčí: Fukala, Mohyla. Sedmimetrové hody: 6/4 - 0/0. Vyloučení: 1:3, ČK: Motl (LOV). Diváci: 918.